![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 29 Pomógł: 1 Dołączył: 31.07.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Zlecę wykonanie kompletnego serwisu gdzie możliwe będzie: - rejestracja i logowanie (przypominanie hasła - no ale to oczywiste) - uzupełnienie podstawowych danych (imię, wiek, płeć, województwo, miejscowość, orientacja seksualna, preferencje seksualne) - dodawanie innych do znajomych - komunikator przez który można rozmawiać (opcjonalnie) - dodawanie zdjęć (być może tworzenie mini albumów) - płatności sms i przelewy - kupowanie kredytów które umożliwiają różne rzeczy na stronie (przeglądanie profili itp.) - miejsce na stronie głównej i podstronach w których będzie wykupywało się ogłoszenie ważne przez 1 dzień Oczywiście cena powinna zawierać przygotowanie grafiki i wyżej wymienione opcje. Interesują mnie poważne oferty i realne ceny. Nie chcę cen zaniżanych ani celowo zawyżanych. Nie ukrywam, że cena jest ważna i zanim wybiorę wykonawcę sprawdzę czy jest rzetelny. Szczegóły podeślę "zwycięzcy". Interesuje mnie również rzetelna konsultacja w sprawie wyboru odpowiedniego serwera. Kontakt: E-mail: mateusz[MAŁPA]gg.pl GG: 1257750 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 21.06.2025 - 23:04 |