![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 18 Pomógł: 1 Dołączył: 16.08.2004 Skąd: Koszalin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Oczywiscie pogoglowalem, uzylem opcji szukaj ![]() Szukam jakis materialow/pomocy dot. tworzenia sklepiku internetowego (nie sklepu bo tylko jeden dzial z 5 produktami). Nie jest mi potrzebna rejestracja uzytkownikow a platnosc tylko za pobraniem. Potrzebuje tylko koszyka i formularza zamowienia z podsumowaniem kosztow. Instalowalem juz kilka "kombajnow" sklepowych ale potrzebuje cos malego nawet niekoniecznie na php z baza danych itp. (czytalem ze mozna to zrobic na txt czy html ale jak to juz nie bylo napisane ![]() Jakby ktos mogl mi pomoc to bede dzwieczny ![]() Pzdr. Tomek -------------------- Prohost.pl - Profesjonalny hosting dla biznesu z serwerami w Polsce.
H9 - HostNine.com - Niskie ceny, do wyboru 11 DC w tym w UK. SEO Resellery. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 127 Pomógł: 0 Dołączył: 19.11.2003 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
na http://www.hotscripts.com jest cała masa skryptów - poszukaj, nie koniecznie są to kombajny, czasem same klasy typu basket ... etc. A może lepiej samemu napisać, skoro ma być takie proste to może to być taka mała wprawka w php, Javie, Perlu ... czy czymkolwiek innym
![]() -------------------- Enceladus
Warsztat: bez warsztatu Aktua |
|
|
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 18 Pomógł: 1 Dołączył: 16.08.2004 Skąd: Koszalin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ok dzieki
![]() Znalazlem WebShop ale cholera po angielsku to przetlumaczylem ale mam kilka bledow: 1. Dodaje towar, wyswietla sie ale nie moge go dodac do koszyka 2. Nie dziala mi rejestracja uzytkownikow (strona sie przeladowuje z bledem) usunalem kilka pol dot karty kredytowej i teraz ciagle jest komunikat ze nie wszystkie pola wypelnione ![]() Adres tymczasowy http://www.magnet-medic.com/shop/ P.S. Chmody ustawione. W czym robie bledy? Pzdr. Tomek Ten post edytował Fidma 16.08.2004, 16:01:03 -------------------- Prohost.pl - Profesjonalny hosting dla biznesu z serwerami w Polsce.
H9 - HostNine.com - Niskie ceny, do wyboru 11 DC w tym w UK. SEO Resellery. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 17:02 |