![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 18 Pomógł: 0 Dołączył: 14.06.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Mam pewien problem mam jakaś tam tabelke ale to nie ważne, wyświetla się poprawnie ale gdy robię przez include wyświetla się rozkopana troszkę. Porównując kod żródłowy strony (html) to ten z include a bez include nie różni się niczym tylko jednym znakiem którego nigdzie w php ani html nie ma ... bardzo dlugo zajeło mi znaleźienie przyczyny... nie pokazuje się dopuki się go nie zaznaczy, Obrazek: OBRAZEK dziwna sprawa ;/ Tutaj się zamienił na '?' Ten post edytował Ingram 18.06.2012, 13:19:34 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 587 Pomógł: 131 Dołączył: 8.02.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Ciężko coś powiedzieć bez kodu. Proponuję wklej kawałek. Spróbuj usunąć w inkludowanym pliku tag zamykający PHP ?> -------------------- Despite the tons of examples and docs, mod_rewrite is voodoo. Damned cool voodoo, but still voodoo. --Brian Moore
I never go looking for a sucker. I look for a Champion and make a sucker of of him. --Amarillo Slim Home-made : js-gui-classes | Accordion | Tabs | Carousel / php-sms-classes | Obsługa bramki SMS MultiInfo | Obsługa bramki SMS Mobiltek |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 18 Pomógł: 0 Dołączył: 14.06.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
kod wkleiłem ale co z tego zamienił ten znak na ?... dziwne ;/ jak wklejam do notatnika zwykłego to tekst czcionke zmienia ... ale nie wiem jakim cudem bo kod php wklejony do natatnika nie zmienia sie tzn nei ma w nim takich znakow ...
Też nic nie daje usunięcie go Ten post edytował Ingram 18.06.2012, 13:23:27 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 587 Pomógł: 131 Dołączył: 8.02.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No dobra a próbowałeś zwyczajnie skopiować ten znak i potem wyszukać go w kodzie?
-------------------- Despite the tons of examples and docs, mod_rewrite is voodoo. Damned cool voodoo, but still voodoo. --Brian Moore
I never go looking for a sucker. I look for a Champion and make a sucker of of him. --Amarillo Slim Home-made : js-gui-classes | Accordion | Tabs | Carousel / php-sms-classes | Obsługa bramki SMS MultiInfo | Obsługa bramki SMS Mobiltek |
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
Hmm.
A spróbuj dać w CSS na próbę taką regułę. I zobacz czy to rozwiąże problem z wyświetlaniem.
-------------------- Despite the tons of examples and docs, mod_rewrite is voodoo. Damned cool voodoo, but still voodoo. --Brian Moore
|
|
![]()
|
|
Hmm. A spróbuj dać w CSS na próbę taką regułę. I zobacz czy to rozwiąże problem z wyświetlaniem.
Też nic ;/ ale CSS mam dobrze bo skoro bez include normalnie wklejone jest dobrze ... coś po stronie include musi byc nie tak... bo to jest nie realne ;/ ten znak robi ENTER chyba Dobra panowie dziękuję za odpowiedzi... nie będziemy się z tym męczyć. Poradze sobie inaczej. ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 821 Pomógł: 111 Dołączył: 11.09.2006 Skąd: Biała Podlaska Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zapisz wszystkie pliki bez BOM w notepad++.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 182 Pomógł: 115 Dołączył: 4.03.2009 Skąd: Myszków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tak, obecnie jest to jakby standard.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 13.06.2025 - 15:32 |