![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 27 Pomógł: 0 Dołączył: 23.09.2007 Skąd: Tarnobrzeg Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. Mam problem z Like Box'em Facebook'a. Przy ciemnym kolorze nie widać tekstu informacji, widać go dopiero po jego zaznaczeniu. Nie wiem, czy ten problem jest tylko u mnie. Byłbym wdzięczny jeżeli ktoś by to sprawdził, a później jeżeli to nie występuje tylko u mnie to może ktoś będzie wiedział jak sobie z tym poradzić.
Widget, trzeba tylko zmienić opcję Color Scheme na dark: https://developers.facebook.com/docs/refere...ugins/like-box/ ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 616 Pomógł: 84 Dołączył: 29.11.2006 Skąd: bełchatów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
U wszystkich, wystarczy zmienić kolor czcionki w html'u lub css na bialy
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 27 Pomógł: 0 Dołączył: 23.09.2007 Skąd: Tarnobrzeg Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mógłbyś mi powiedzieć gdzie dokładnie i jaki kod wpisać? Bo próbuję już pół godziny i nadal nic mi z tego nie wychodzi. Z góry wielkie dzięki
![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 616 Pomógł: 84 Dołączył: 29.11.2006 Skąd: bełchatów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
pokaż jak na twojej stronie to wygląda
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 298 Pomógł: 447 Dołączył: 16.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chodziło o kod. Zresztą FB generuje jakieś znaczniki, lub Ty wstawiasz je w odpowiednie miejsce, przy pomocy CSS dodaj do nich kolor. Aby lepiej sprawdzić jakie to znaczniki użyj jakiegoś narzędzia dla developerów (opera/chrome), lub firebuga.
-------------------- Nie udzielam pomocy poprzez PW i nie mam GG.
Niektóre języki programowania, na przykład C# są znane z niezwykłej przenośności (kompatybilność ze wszystkimi wersjami Visty jest wiele warta). |
|
|
![]()
|
|
Tak wygląda kod, który muszę wstawić, zeby to wyświetlić:
Do neidawna wszystko było ok, ostatnio coś się posypało. Próbowałem w tym divie zmieniać kolor czcionki, ale nic to nie daje. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 298 Pomógł: 447 Dołączył: 16.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wszyscy tak mają, więc musisz poczekać aż FB to naprawi.
-------------------- Nie udzielam pomocy poprzez PW i nie mam GG.
Niektóre języki programowania, na przykład C# są znane z niezwykłej przenośności (kompatybilność ze wszystkimi wersjami Visty jest wiele warta). |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 15.07.2025 - 01:46 |