![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 126 Pomógł: 0 Dołączył: 8.06.2012 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jako ze wiem ze temat męczony często więc nie zakładałem wcześniej watko. I znalazłem gotowy skrypt tylko ze mam problem z nim
mianowicie błąd SCREAM: Error suppression ignored for Warning: mysql_fetch_array() expects parameter 1 to be resource, boolean given in C:\wamp\www\kolejny\stronicowanie2.php on line 21 rozumiem ten błąd i sprawdziłem. ale nie wiem jak go naprawić
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 114 Pomógł: 12 Dołączył: 15.02.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Oznaczać to może tyle że w $query (zmień nazwę bo ta jest myląca i nie zawiera zapytania tylko jego wynik) jest nie zasób z bazy danych, a FALSE. Sprawdzaj zawsze co zwróciło zapytanie przed korzystaniem z danych jakich się spodziewasz.
Btw. Słaby skrypt, nie korzystaj z niego, są o wiele lepsze. -------------------- Pomogłem? Kliknij POMÓGŁ
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 126 Pomógł: 0 Dołączył: 8.06.2012 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Podrzucił byś mi jakiś? Już tracę trochę cierpliwość i do tego i do paska uploadera
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 298 Pomógł: 447 Dołączył: 16.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- Nie udzielam pomocy poprzez PW i nie mam GG.
Niektóre języki programowania, na przykład C# są znane z niezwykłej przenośności (kompatybilność ze wszystkimi wersjami Visty jest wiele warta). |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 114 Pomógł: 12 Dołączył: 15.02.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- Pomogłem? Kliknij POMÓGŁ
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.07.2025 - 17:41 |