![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 45 Pomógł: 0 Dołączył: 27.02.2012 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam,
Mam pewien problem i bylbym bardzo wdzięczny za pomoc. Postawiłem mianowicie sklep na prestashop i znalazłem świetny moduł slidera na strone główną, slajdy wyswietlaja sie prawidlowo, niestety jest maly problem, że "obrazek" slajdu nie jest hiperłączem (a powinien), tylko napis przenosi do odpowiedniej kategorii przedmiotów. Natomiast obrazki z pozostałych slajdów przenoszą do .... 1 slajdu :/ xxxxxxxxxxx a oto zrzut z panelu wtyczki ze sliderem: xxxxxxxxxx jak widać, można zdefiniować link do każdego ze slajdów, niestety klikniecie w obrazek slajdu nr 2, 3, 4 czy 5 itd. zawsze przenosi mnie do kategorii slajdu nr 1. klikniecie w napis przenosi prawidlowo. jak temu zaradzic, aby klik w obrazek również przenosił do odpowiedniej kategorii? btw. czyscilem juz cache, dodawalem slajdy od nowa i zawsze to samo. dziękuje z góry za pomoc i pozdrawiam up naprawde nikt nie wie co moze byc przyczyna? Ten post edytował spoofek 17.06.2012, 19:03:34 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 616 Pomógł: 84 Dołączył: 29.11.2006 Skąd: bełchatów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nikt nie jest wróżbitą Maciejem, jaki nazywa się ten slider?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 45 Pomógł: 0 Dołączył: 27.02.2012 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
bazinga kinky slider do pobrania poniżej
http://www.bazingadesigns.com/freestuff/ki...lider_v_0_1.zip |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 616 Pomógł: 84 Dołączył: 29.11.2006 Skąd: bełchatów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
działa, dzięki
![]() |
|
|
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 24.09.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, zainstalowalem ten modul ale nie moge zmienic slajdow ani linkow, na czym moze polegac problem
pzd Tomasz |
|
|
--spider-- |
![]()
|
Goście ![]() |
Mam ten sam problem z linkowaniem na Presta 1.4.4.1 - mimo instalacji ver. z fix nadal przekierowuje z każdego slajda do linka z pierwszego
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 13.06.2025 - 22:43 |