![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 45 Pomógł: 0 Dołączył: 12.08.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam szanowne grono,
postanowiłem napisać i poprosić tutaj o rozwiązanie mego problemu, w innych miejscach nie uzyskałem pomocy.. niestety. Mianowicie potrzebuję stworzyć multilinki w wp, mianowicie chciałbym, aby to wyglądało mniej więcej tak: To są dwa linki teoretycznie do tego samego miejsca, jednak wyświetlanie informaji jest zupełnie inne. W wp można ustawić jaki format mają mieć linki, lecz nie da się ustawić tego w dokładnie taki sposób ja chce. Na chwile obecną, posty są wyświetlanie w zależności od kategorii w której się znajdują. Jeśli dana kat. to 'tak' jeśli inna to 'tak' - wiadomo o co chodzi. Problem również w tym, że potrzebuje 'to coś' między domeną a nawą postu i do końca nie wiem jak to zrobić, ponieważ nie wszystkie posty będą miały 'link' przed nazwą. htaccess odpada niestety. Mam nadzieję że w miarę jasno wszystko wyjaśniłem.. K. Z góry bardzo dziękuję za odpowiedz. Ten post edytował kamykthm 13.06.2012, 16:26:56 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 616 Pomógł: 84 Dołączył: 29.11.2006 Skąd: bełchatów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a dokładnie o co pytasz? Bo trudno zrozumieć jak mamy pomóc
![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 45 Pomógł: 0 Dołączył: 12.08.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witaj memory!
już wyjasniam na przykładzie wykopu. Mamy zanlezisko i prowadzą do niego dwa linki: Ramka: http://www.wykop.pl/ramka/1170099/material...dzi-by-pozywac/ Znalezisko z komentarzami: http://www.wykop.pl/link/1170099/materialy...dzi-by-pozywac/ I u mnie ma być podobnie, mają być dwa linki: Ramka www.domena.pl/link/abc Znalezisko z komentarzami: www.domena.pl/abc Nie znalazłem ani wtyczki, ani opisu żadnego dodatku który by coś takiego tworzył, dlatego pytam tutaj na forum. K. Problem rozwiąznay - Temat do zamknięcia. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 07:52 |