![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 164 Pomógł: 9 Dołączył: 30.12.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, mam problem, bo nie wiem jak zrobić, aby po zalogowaniu, przy np. następnym połączeniu być zalogowanym.
Mam taki oto kod z manuala (z komentarza):
I faktycznie, jestem zalogowany do serwisu. Ale przy próbie otworzenia innej strony nie jestem już zalogowany. Co więcej, dane do pliku cookie.txt nie są zapisywane, gdy zmieniłem ścieżkę na DOCUMENT_ROOT to dane (ciasteczka) zostały zapisane, ale nadal nie jestem zalogowany po wczytaniu innej strony. Czy coś takiego w ogóle jest możliwe? Przetestowałem już wiele skryptów, ale jakoś żaden nie pozwala na zalogowanie i pozostanie zalogowanym. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 594 Pomógł: 122 Dołączył: 17.07.2005 Skąd: P-na Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a nie czyscisz sobie czasem tego pliku z ciachem?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 164 Pomógł: 9 Dołączył: 30.12.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie, wtedy podaję parametr false
Kolejny przykład, tym razem na upload plików. Mam taki oto skrypt:
Oczywiście upload.php jest w dobrym miejscu (skopiowalem wpisany adres i dzialal, wyswietlal 2x pusty Array). Powinno wydrukować na ekranie:
Tymczasem nie pokazuje nic ;( Ten post edytował artuross 12.06.2012, 16:48:14 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 16 Pomógł: 4 Dołączył: 8.06.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
proponuje sprawdzic w firebugu czy po zalogowaniu nie jest doklejany jakis identyfikator sesji do kazdego zapytania. jesli tak to musialbyc po zalogowaniu, z odpowiedzi zczytac ten identyfikator i pozniej go doklejac.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 01:45 |