|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 19 Pomógł: 0 Dołączył: 14.08.2004 Ostrzeżenie: (0%)
|
Witam
Mam formularz w php: <form... name="formularz"... action="send.php" ...> 'send.php' --> wszystkie zmienne sa ladnie segregowane w tabeli i wyswietlane na stronie Pytanie: jak zrobic, aby po kliknieciu w przegladarce przycisku 'wstecz' (co powoduje powrot do formularza) automatycznie czyscic wszystkie pola formularza?? najlepiej jakis skrypcik w javascript z gory dzieki! |
|
|
|
![]() |
|
|
|
Administrator planeta/IRC Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 385 Pomógł: 0 Dołączył: 19.04.2003 Skąd: Zabrze Ostrzeżenie: (0%)
|
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 19 Pomógł: 0 Dołączył: 14.08.2004 Ostrzeżenie: (0%)
|
wielkie dzieki, dziala!
ale tylko w IE, NS co zrobic zeby rowniez w Operze dzialalo ? podejrzewam, ze ta przegladarka zapamietuje w cache'u strone chodzi mi o jakis skrypcik, ktory wyczysci z pamieci ta strone, albo po prostu nie pozwoli na wczesniejsze zapisanie jej do cascha prosze o pomoc Ten post edytował eltorito 14.08.2004, 11:03:11 |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 37 Pomógł: 0 Dołączył: 26.08.2004 Ostrzeżenie: (0%)
|
Witam!
Mam podobny problem, ale używam trzech formularzy. Co mam zrobić. Pomóżcie Laikowi JS (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |
|
Aktualny czas: 19.12.2025 - 00:27 |