![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 27 Pomógł: 0 Dołączył: 19.02.2004 Skąd: Olsztyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam taki malutki problem :]
Otóż musze w pewnym sensie przypisać wynik funkcji eval() do zmiennej i dopiero w dalszej części wyswietlic wynik evala. Problem w tym że eval sie wyświetla juz przy deklarowaniu zmiennej a nie przy jej wywołaniu. Moze mały przykładzik:
Próbowałem wielu rzeczy nie bede ich pisac bo to by mi połowe dnia zajeło, ale moze ktoś miał podobny problem. Dodam ze eval musi nastąpic na początku, a nie przy wywołaniu funkcji, to sam bym potrafił. No i mogą być tródniejsze zagadnienia znam php pare lat ![]() -------------------- www.webpacket.net zobacz, jeśli jesteś znudzony tekstami z linijką kodu i opisem
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 286 Pomógł: 0 Dołączył: 1.11.2003 Skąd: Poland, Płock Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Podaj m/w treść funkcji w eval'u (prawdopodbnie chodzi o return -- echo)
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 27 Pomógł: 0 Dołączył: 19.02.2004 Skąd: Olsztyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ze co mam podac?
jesli chodzi o tresc evalu to zawsze będzie inna, ale czy to znaczenie:/ -------------------- www.webpacket.net zobacz, jeśli jesteś znudzony tekstami z linijką kodu i opisem
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 897 Pomógł: 40 Dołączył: 16.12.2003 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Podaj, co zawiera $jakaszmienna.
-------------------- how many SEO experts does it take to change a light bulb,lightbulb,light,bulb,lamp,lighting,switch,sex,xxx
5-Reasons-why-you-should-NEVER-fix-a-computer-for-free |
|
|
![]()
|
|
![]() Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 2 844 Pomógł: 20 Dołączył: 25.11.2003 Skąd: Olkusz ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 657 Pomógł: 2 Dołączył: 15.08.2003 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To zaś jeśli w eval() wywołujesz echo() etc. a wynik chcesz wyświetlić później
----- Do umieszczania kodu php mamy znacznik [php] hwao ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.07.2025 - 17:31 |