![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 50 Pomógł: 0 Dołączył: 12.10.2010 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Hi.
Mam problem a mianowicie wyskakuje mi taki błąd na stronie: Kod Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/abc/public_html/functions.php:13) in /home/abc/public_html/admin/index.php on line 60 Czytałem, że kilka sposobów jest na naprawienie tego, a pierwszym było zmiana formatu na lpd utf-8 bez bom, zmieniłem to, wcześniejsze błędy z session mi usunęło, lecz tego nie. Następnym rozwiązaniem niby było dodanie ob_start(); i ob_end_flush(); więc dodałem tak:
Wiecie jak temu zaradzić? Ten post edytował VirG 11.06.2012, 14:11:11 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 148 Pomógł: 1 Dołączył: 11.12.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 50 Pomógł: 0 Dołączył: 12.10.2010 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
w 58 linii bo to header to 60 linia
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 298 Pomógł: 447 Dołączył: 16.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Daj to na początek pliku, przed kodem który wysyłasz.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 32 Pomógł: 0 Dołączył: 24.09.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
używasz include (IMG:style_emoticons/default/questionmark.gif) Sprawdz czy wpisałeś ob_start() w nadrzędnym pliku.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 821 Pomógł: 111 Dołączył: 11.09.2006 Skąd: Biała Podlaska Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Przed odpaleniem session_start nie możesz nic wysyłać do przeglądarki.
|
|
|
![]()
|
|
Rysh, chyba napisałem, że poradziłem sobie z tamtym problemem? Uznaję twój post jako spam....
Od razu w body mam <form> a po nim taki kod Kod <?php
ob_start(); if($_SESSION["zalogowany"] == 0) { if(isset($_POST['zaloguj'])) { if(!empty($_POST["password"])) { if(mysql_num_rows(mysql_query("SELECT * FROM `settings` WHERE `password`='".addslashes($_POST["password"])."'"))) { $_SESSION[zalogowany]=1; header('Location: panel.php'); // Błąd } else echo "<br />Podano złe hasło"; } else echo "<br />Uzupełnij dane..."; } } else { header('Location: panel.php'); // Błąd } ob_end_flush(); ?> |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Cytat Rysh, chyba napisałem, że poradziłem sobie z tamtym problemem? A ja cię chyba już raz odsyłałem do szukajki z tym problemem
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 24.08.2025 - 05:10 |