![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 126 Pomógł: 0 Dołączył: 8.06.2012 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
chciałbym żeby mi ktoś podpowiedział jak zrobić ze: mam na stronie pliki które sa w tabeli pliki i je wyświetlam jeden pod drugim. Chciałbym najeżdrzając na nazę pliku nie wyświetlać go w sęsie pobierz czy otwórz (mp3/pdf/zip itd) tylko klikam na nazwe i otwiera mi się strona na której dopiero mam odnośnik do pliku. mam w tabeli całe adresy odnośników. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 821 Pomógł: 111 Dołączył: 11.09.2006 Skąd: Biała Podlaska Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
W linku dajesz przykładowo get.php?name=nazwa.pliku.txt (lub jego id) i na następnej stronie pobierasz takie id i robisz sobie z tym co chcesz.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 126 Pomógł: 0 Dołączył: 8.06.2012 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a powiesz mi jak to potem wywoałać na tej kolejnejstronie
tak wygląda mój while
Ten post edytował Kiui 10.06.2012, 21:39:51 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 821 Pomógł: 111 Dołączył: 11.09.2006 Skąd: Biała Podlaska Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Masz pole auto increment w tabeli z której pobierasz danę?
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
tak id_pliku
dobra zrozumiałem oco chodzi z tym get.php? tylko jak to teraz wyświetlić na kolejnej stronie jako link Odpowiem sam sobie. $_SERVER["QUERY_STRING"]; moze się komuś przyda bardzo dziekuję kolegom którzy pomogli uwarzam temat za zamknięty. |
|
|
![]()
|
|
Na kolejnej stronie odbierasz $_GET['nazwa_pola'].
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 07:31 |