![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 6.06.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
mam następujący problem. Mam galerię obrazków w której najpierw wyświetlają się miniatury. Po kliknięciu w miniaturę tworzę nową warstwę zasłaniająca całą stronę na której wyświetla się powiększony obraz. Nową warstwę tworzę taką oto funkcją wywoływaną po kliknięciu w obrazek:
Natomiast po kliknieciu w nią usuwam ją taką o to funkcją:
Działa to w miarę poprawnie ale nie wiem jak dodać do utworzonej warstwy animację, która pozwoli na jej "wjechanie" od prawej strony. Wiem, że są gotowe rozwiązania ale ja chce się uczyć, a nie przerabiać gotowce (zresztą nie jestem, aż tak biegły aby cały kod takiego gotowca zrozumieć) więc będę wdzięczny za wszelkie wskazówki, które mi w tym pomogą. Problem pewnie da się rozwiązać poprzez utworzenie tego diva w jQuery ale nie wiem jak do funkcji przekazać parametry (takie jak adres zdjęcia i jego opis) które będą zawierały elementy i opisy wyświetlane w nowej warstwie. Dziękuję za wszelką pomoc. Pozdrawiam Problem rozwiązałem. Nieaktualne. Pozdrawiam |
|
|
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 123 Pomógł: 3 Dołączył: 29.10.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A możesz podać rozwiązanie
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 27.06.2025 - 20:40 |