![]() ![]() |
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 168 Pomógł: 126 Dołączył: 5.02.2010 Skąd: Świdnica Ostrzeżenie: (0%)
|
Sprawdzałeś logi ? Wamp takowe generuje i pokazuje Ci co jest nie tak. Zielona ikonka jest ?
Ten post edytował Szymciosek 3.09.2012, 21:41:29 |
|
|
|
| -ths- |
|
|
Goście |
Sprawdzałeś logi ? Wamp takowe generuje i pokazuje Ci co jest nie tak. Zielona ikonka jest ? Wydaje mi się, że wcześniej paliła się zielona, ale teraz rzeczywiście znaczek "W" jest pomarańczowy (wcześniej miałem starszą wersje Wampa i tam chyba była kropka zamiast "W"). Tak wygląda mój plik "apache_error.log":
Skąd te IPv6 to nie wiem... chyba powinno być IPv4? |
|
|
|
| -Gość- |
|
|
Goście |
Sprawdzałeś logi ? Wamp takowe generuje i pokazuje Ci co jest nie tak. Zielona ikonka jest ? Niby nic takiego nie napisałeś, a Twoja sugestia z tymi logami chyba była strzałem w dziesiątkę. Te Ipv6 mnie zaczęło zastanawiać i doszedłem do wniosku, że zainstalowałem złą wersję wampa (myślałem, ż 64 bitowa pociągnie też, niestety nie). Zainstalowałem 32 bitową - śmiga (ale kontrolka jest pomarańczowa, a nie zielona - tak na marginesie). Sam syf zrobił się, bo mi się jakieś dziadostwo dostało do kompa. Parę programów musiało zadziałać, żeby sie dziadostwa pozbyć (m.in. Microsoft Esential i ComboFix). Mieliły 2 dni ale było warto. Komp w końcu śmiga jak powinienem (odpukać). Także dzięki za pomoc, u mnie problem jest rozwiązany. Pozdrawiam. |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 168 Pomógł: 126 Dołączył: 5.02.2010 Skąd: Świdnica Ostrzeżenie: (0%)
|
To w końcu jaką masz ikonkę ? Green czy Orange?
|
|
|
|
| -ths- |
|
|
Goście |
To w końcu jaką masz ikonkę ? Green czy Orange? Wersja 2.2 Wamserv Ikonka czerwona na starcie (przy włączaniu Wampa) Ikonka pomarańczowa gdy Wamp załadowany i działa Ikonki zielonej w tej wersji nie ma (przynajmniej nie widziałem u mnie). Ikonka ma kształt literki "W" otoczonej ramką, we wcześniejszej wersji chyba to była duża kropka, która zmieniała kolory w zależności od trybu pracy Wampa (były to chyba inne kolory, ale już dobrze nie pamiętam). |
|
|
|
|
|
|
|
Zielona ikonka jest i musi być do poprawnego działania.
Jeśli takowej nie ma, to oznacza, że gdzieś jest problem. Strzelę w ślepo, też miałem problem z pomarańczową i próbowałem tak: 1) http://forum.wampserver.com/read.php?2,46857 2) Kliknąłem na ikonkę wamp, przeszedłem do: Apache -> Service -> Install service. |
|
|
|
| -Gosc- |
|
|
Goście |
at -Gość- 4.09.2012, 09:45:15
To moglbys chociaz napisac co ci znalazlo w tym systemie... |
|
|
|
| --Kornel-- |
|
|
Goście |
U mnie pomogło kliknięcie prawym klawiszem myszy na ikonę skrótu "WampServer" i wybranie z menu kontekstowego opcji "Uruchom jako administrator".
|
|
|
|
![]() ![]() |
|
Aktualny czas: 27.05.2026 - 19:19 |