![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 87 Pomógł: 0 Dołączył: 25.03.2010 Skąd: Radom Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
No więc tak,
mam tabele html'owską generowaną za pomocą PHP (pobieram dane z bazy i je wyświetlam) Tabela w znacznym uproszczeniu wygląda mniej więcej tak:
Pod każdym <tr> mam ukrytego div'a, w momencie kliknięcia na td z tytułem div jest pokazywany i za pomocą ajax'u(a) poberane są dane z bazy (ów tytuł cos1 oraz cos2 oraz kilka innych rzeczy), następnie za pomocą funkcj w js zmieniam style na display:block dla konkretnego div'a i wtedy możliwość edycji danych na inne. Zapisuję dane do bazy (tez przy uzyciu ajaxu(a), (dokładniej jqery) i tutaj problem - jak zrobić aby ten konkretny tytuł się odświeżył? tzn jeśli zmienie go z adsf na ffaassdd to w tym wierszu powinien pobrać dane z bazy i je uaktualnić - wiecie o co mi chodzi ![]() Jakieś sugestie, pomysły/wskazówki? Z js nie jestem dobry ale z pobieranie i zapisem przy pomocy ajax'u sobie poradziłem ![]() no to sam sobie odpowiem, do funkcji zapisującej dodałem
i dziala ![]() tutaj przyklad (z innej strony)
Ten post edytował qweluke 9.06.2012, 06:49:46 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 5.07.2025 - 18:03 |