![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 233 Pomógł: 0 Dołączył: 22.02.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kod <?php echo" <script src="http://connect.facebook.net/en_US/all.js"></script> <script type="text/javascript" src="https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.6.0/jquery.min.js"></script> <script> FB.init({ appId : 'XXX, status : true, cookie : true, xfbml : true }); </script>"; ?> Niestety w takim przypadku ?> się nie świeci na czerwono, czyli jest coś źle a mianowicie przez te odnośniki do skryptów facebooka, czy koniecznie muszę je pobrać na kompa i dać odnośniki do pliku, czy da się jakoś pokazać odnośniki typu link ? Ten post edytował kiepski96 7.06.2012, 19:21:10 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 298 Pomógł: 447 Dołączył: 16.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chcesz aby ten kod zamieniał dane w scr na linki? Tak tego nie zrobisz, musisz to przepuścić przez jakieś wyrażenia regularne. preg_replace
-------------------- Nie udzielam pomocy poprzez PW i nie mam GG.
Niektóre języki programowania, na przykład C# są znane z niezwykłej przenośności (kompatybilność ze wszystkimi wersjami Visty jest wiele warta). |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 233 Pomógł: 0 Dołączył: 22.02.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Inaczej. Mam przykładowo taki kod:
Niestety on nie będzie działał, gdyż ?> w notepad++ się nie świeci na czerwono, czyli jakby nie był domknięty skrypt, czym to jest spowodowane ? Ten post edytował kiepski96 7.06.2012, 19:28:22 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 623 Pomógł: 79 Dołączył: 16.01.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
używasz echo ".. a następnie w wielu miejscach również "
Zrób echo ' i w dalszych miejscach pozamieniaj ' na " |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 298 Pomógł: 447 Dołączył: 16.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Aha, to pisz że chodzi Ci o sładnie
![]() -------------------- Nie udzielam pomocy poprzez PW i nie mam GG.
Niektóre języki programowania, na przykład C# są znane z niezwykłej przenośności (kompatybilność ze wszystkimi wersjami Visty jest wiele warta). |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 07:36 |