![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 19.02.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
walczę i szukam wszędzie i nie mogę znaleźć rozwiązania. Bardzo proszę was o pomoc. Mam link: ?strona-glowna,1 Chciałbym by .htaccess przepisywał mi go na www.strona.pl/o-firmie.html Przerzucam stronę z jednego cms na drugi, bez waszej pomocy sobie nie poradzę. Pozdrawiam, |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 298 Pomógł: 447 Dołączył: 16.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kod RewriteRule ^?strona-glowna,1$ /o-firmie.html Zresztą jak to CMS, to powinien posiadać własny routing. Ten post edytował !*! 7.06.2012, 16:41:31 -------------------- Nie udzielam pomocy poprzez PW i nie mam GG.
Niektóre języki programowania, na przykład C# są znane z niezwykłej przenośności (kompatybilność ze wszystkimi wersjami Visty jest wiele warta). |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 159 Pomógł: 0 Dołączył: 21.12.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Aja mam inny problem. Na mojej stronie wszystko wyświetla się na podstawie id moje linki wyglądają tak
A czy można zrobić coś takiego aby link wyglądał tak nick_usera/filmy/Fedde-Le-Grand-So-Much-Love-Official-Music-Video.html z tym że te id są gdzieś tam dostępne bo po id wyświetla się film i detale użytkownika. Proszę o pomoc |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 16.06.2025 - 19:02 |