![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 341 Pomógł: 25 Dołączył: 28.09.2008 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
może nie każdy wie ale w wersji 5.6 mysql tabele na silniku innoDB dostały full text search i pewnie byłoby wszystko spoko bo myślałem o tym jakiś czas temu, ale zacząłem testować i po prostu czasem zwraca mi 0 wyników, a faktycznie powinenem dostać wynik. Czy fts ma jakąś zagadke o której nie wiem? ![]() http://dev.mysql.com/doc/refman/5.6/en/ful...l-language.html nawet tu w przykładzie można zrobić sobie np tylko jeden index na body i testować słowa i w końcu nie zwróci nic to jak to w końcu jest? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 15 Pomógł: 1 Dołączył: 26.05.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mam pytanie do kolegi nie do konca zwiazane z tematem, niestety na oddzielnym watku jeszcze nikt mi nie odpowiedzial, moze kolega wie czy jest dostepny winmysqladmin dla wersji 5tej mysql czy ewent mozna uzywac tej wersji z 4ki(mi nie chodzi ale nie wiem czy nie schrzanilem czegos w konf)?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 341 Pomógł: 25 Dołączył: 28.09.2008 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
zamiast ***sprawdz sobie cały pakiet MySQL Tools
a teraz ktoś może mi pomoże ? ![]() Ten post edytował usb2.0 6.06.2012, 11:47:24 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 10:14 |