![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 5.06.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. Próbowałem funkcją "Szukaj" ale nic nie znalazłem dlatego postanowiłem założyć ten temat.
Przejdę do rzeczy, poszukuję darmowego CMS'a który będzie miał następujące funckcje: - System newsów - System podstron - System edycji boksów/bloków - Ostatnia galeria - Galeria zdjęć - Jeśli możliwe to języki - Jakieś ostatnie newsy Od razu mówię, że tylko nie WordPress , Quick CMS, Drupal. Czekam na jakieś miej popularne. Może być z bazą, może być bez. Pozdrawiam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Powód edycji: [Daiquiri]: Przenoszę do Szukam
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 298 Pomógł: 447 Dołączył: 16.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Porządny i darmowy to się raczej wyklucza. Jak wpiszesz w google "darmowy cms" to masz setki wyników i w zasadzie każdy posiada to o czym piszesz, to nie są wygórowane funkcje.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 181 Pomógł: 0 Dołączył: 25.11.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wszystko to oferuje ci Joomla (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jeden z najbardziej zaawansowanych CMS, świetnie zrobiony, dużo pluginów itd... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 5.06.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No, a oprócz joomli i tych co wyżej wymieniłem? Nie musi być popularny i mocno zaawansowany.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 298 Pomógł: 447 Dołączył: 16.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 93 Pomógł: 7 Dołączył: 22.10.2009 Skąd: Siędzę Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wordpress + Theme Yourself
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 182 Pomógł: 115 Dołączył: 4.03.2009 Skąd: Myszków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Czemu nie chcesz żadnego popularnego?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 594 Pomógł: 122 Dołączył: 17.07.2005 Skąd: P-na Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
typo
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 174 Pomógł: 11 Dołączył: 12.10.2008 Skąd: Dublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Moze CMS Made Simple ?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 7.06.2012 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
jak na poważną stronę napisać własny lepiej, ale to dużooo roboty ;]
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 249 Pomógł: 8 Dołączył: 10.08.2011 Skąd: Bełchatów Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Niedługo powstanie lynx CMS, jednak mają jeszcze dużo roboty, poczekamy zobaczymy, będzie oferował te funkcję co podałeś + dużo innych ;p Ale jeszcze go nie użyjesz niestety bo dopiero powstaję :/
|
|
|
![]()
|
|
Pod Joomle, WP oraz Drupala ciężko mi się wdraża szablony.. lub na przykład gdy mam znacznie edytować podstronę to zwykle mi się nie udaje.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 13.07.2012 Skąd: wroclaw Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
jeśli nie joomla, drupal czy wp to ciężko znaleźć coś bardziej odpowiedniego (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Pozostaje już chyba napisanie swojego systemu na co pewnie potrzebna byłaby masa czasu .... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 15:33 |