![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 34 Pomógł: 0 Dołączył: 16.11.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Stworzyłem sobie curlem pewien skrypcik. Na końcu wywołuję zmienną $wynik - to jest pojedyncze wywołanie. Skrypcik o nazwie curl.php Nie wiem jak wywołać x razy ten sam plik (curl.php) wraz ze zmieniającymi się 2 wartościami np z bazy danych (2 zmienne $tytul i $link) więc tak: W formularzu mam pewne checkboxy z podpisanymi liczbami 1 5 10 15 20 Chciałbym, aby po zaznaczeniu 10. Plik curl.php includował się 10 razy wraz z losowo pobranymi 10 zmiennymi $tytul i 10 zmiennymi $link. Na końcu po wywołaniu chciałbym uzyskać efekt $wynik $wynik $wynik $wynik $wynik $wynik $wynik $wynik $wynik $wynik Baza danych będzie wyglądać mniej więcej tak: #ID #tytuł #link Nie wiem jak zrobić to, żeby 10 razy on się zincludował z różnymi wartościami. Mogłby ktoś powiedzieć czym się zająć, żeby coś takiego zrobić ? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 58 Pomógł: 12 Dołączył: 14.01.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Daj zawartość pliku curl.php w funkcje np. get_curl($attr1, $attr2), gdzie $attry to te 'zmieniające wartości'.
I wywołaj np tak:
Ten post edytował mccd 4.06.2012, 23:48:59 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 15.06.2025 - 15:51 |