![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 3.06.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Na początek się przywitam, ponieważ to mój 1 post. Jak poniżej zobaczycie jestem totalnie zielony w programowaniu i tworzeniu stron www, ale jednak mam chęci by się czegoś nauczyć.
Przechodząc do rzeczy. Od kilku dni mam problem ze skórką pod Wordpressa, walcze i nie mam pojęcia co jest nie tak. Szukałem na różnych stronach i forach i dowiedziałem się tylko że coś mam niezamkniętego. Jedna osoba podpowiedziała mi że problem lezy w znaczniku
byłbym bardzo wdzięczny za pomoc w odnalezieniu błędu. na stronie na której jest odpalona skórka pokazuje błąd: "syntax error, unexpected $end in ..... on line 43" czyli ostatnia linia kodu.
pozdrawiam i mam nadzieję że ktoś pomoże... |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Opiekunowie Postów: 3 855 Pomógł: 317 Dołączył: 4.01.2005 Skąd: że ![]() |
1. Twój skrypt ma 40 linii...
2. Forum nie parser. 3. To nawet się do przedszkola nie nadaje - wystarczy użyć jakiegokolwiek edytora z kolorowaniem składni, żeby zobaczyć, że - nic nie wiadomo... Może pliki inkludowane? EDIT: Ze dwa razy użyłeś <? ... ?>, pewnie to błąd. Ten post edytował Kshyhoo 4.06.2012, 17:20:13 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 366 Pomógł: 261 Dołączył: 23.09.2008 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a gdzie endif i Zresztą jak kolega wyżej wspomniał, forum nie parser, a jakość i czytelność tego kodu woła pomstę do nieba. Edit: endwhile jest, brakuje endifa. Ten post edytował melkorm 4.06.2012, 18:28:12 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 Pomógł: 0 Dołączył: 4.06.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Gdzie średniki??
A to?(IMG:style_emoticons/default/questionmark.gif) CODE <? if ($post-> ID) { ?> Ten post edytował Marasek22 4.06.2012, 18:32:44 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 08:14 |