![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 4.06.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hej,
mam do sprzedania 2 domeny wraz z serwisami i fanpage'ami. Serwisy oparte są na skrypcie TenTego i dość mocno zmodyfikowane przeze mnie. Aby móc usunąć stopkę autor skryptu wymaga darowizny 30zł, która daje licencję na usunięcie stopki pod 2 domenami. Cała grafika na obu stronach została wykonana przeze mnie (za wyjątkiem tła). Projekty logotypów rówież dołączam. Domeny i serwisy to: www.znajdzki.pl W tym serwisie jest możliwość dodawania obrazków, filmików oraz linków. Do dodanych obrazków automatycznie dodawany jest watermark w postaci doklejonego paska na samym dole obrazka (wszystkich z wyjątkiem GIFów). www.smutasy.pl W tym serwisie jest możliwość tworzenia demotywatorów (takich jak widać na stronie głównej), gotowych obrazków do których dodawany jest watermark w postaci doklejonego paska na samym dole obrazka (wszystkie za wyjątkiem GIFów) i filmików. Cen nie podałem umyślnie, nie śpieszy mi się ze sprzedażą i oczekuję ofert. Pozdrawiam. Ten post edytował KapitanX 4.06.2012, 01:09:11 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 07:23 |