Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

Reply to this topicStart new topic
> Wyszukiwarka PHP z XML wykorzystująca bazę SQL
siqboy
post 3.06.2012, 19:41:42
Post #1

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Witam Wszystkich. Jestem nowym użytkownikiem, a zarazem rozpoczynającym swoją przygodę z PHP.

Chciałbym zrobić własną stronę, na której będzie można wyszukiwać oferty pracy z danego regionu, miasta, województwa. Miała by to być prosta strona wyglądająca mniej więcej tak: http://pl.indeed.com/ . Fajnie by było gdyby była możliwość prostej i szybkiej rejestracji użytkownika. Zależy mi bardzo na PHP z XML wykorzystując bazę SQL. I czy aby mieć dostęp do baz danych pracuj.pl, praca.pl. gazeta.praca.pl itp trzeba pytać o zgodę na dostęp do bazy danych danego portalu??

Proszę o pomoc i odpowiedź bardzo mi na tym zależy
Jestem w stanie zapłacić za stworzenie takiego prostego skryptu. Bądź się jakoś odwdzięczyć smile.gif

Pozdrawiam
GK

Go to the top of the page
+Quote Post
ano
post 3.06.2012, 21:12:21
Post #2

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Chłopie, jak czytam:
Cytat
[...]trzeba pytać o zgodę na dostęp do bazy danych danego portalu??

Cytat
Jestem w stanie zapłacić za stworzenie takiego prostego skryptu. Bądź się jakoś odwdzięczyć

to mi się nóż w kieszeni otwiera. Przemyśl sprawę jeszcze raz, przygotuj 5k PLN i wtedy wróć tu na forum ale do działu "Giełda ofert".

Jeżeli nie masz elementarnej wiedzy na te tematy, to jak możesz oceniać, że to będzie "prosty skrypt". argh!

--------------------
Linkedin | ...
Go to the top of the page
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

RSS Wersja Lo-Fi Aktualny czas: 12.06.2025 - 21:17