![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 3.06.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam Wszystkich. Jestem nowym użytkownikiem, a zarazem rozpoczynającym swoją przygodę z PHP.
Chciałbym zrobić własną stronę, na której będzie można wyszukiwać oferty pracy z danego regionu, miasta, województwa. Miała by to być prosta strona wyglądająca mniej więcej tak: http://pl.indeed.com/ . Fajnie by było gdyby była możliwość prostej i szybkiej rejestracji użytkownika. Zależy mi bardzo na PHP z XML wykorzystując bazę SQL. I czy aby mieć dostęp do baz danych pracuj.pl, praca.pl. gazeta.praca.pl itp trzeba pytać o zgodę na dostęp do bazy danych danego portalu?? Proszę o pomoc i odpowiedź bardzo mi na tym zależy Jestem w stanie zapłacić za stworzenie takiego prostego skryptu. Bądź się jakoś odwdzięczyć ![]() Pozdrawiam GK |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 435 Pomógł: 40 Dołączył: 16.02.2003 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chłopie, jak czytam:
Cytat [...]trzeba pytać o zgodę na dostęp do bazy danych danego portalu?? Cytat Jestem w stanie zapłacić za stworzenie takiego prostego skryptu. Bądź się jakoś odwdzięczyć to mi się nóż w kieszeni otwiera. Przemyśl sprawę jeszcze raz, przygotuj 5k PLN i wtedy wróć tu na forum ale do działu "Giełda ofert". Jeżeli nie masz elementarnej wiedzy na te tematy, to jak możesz oceniać, że to będzie "prosty skrypt". argh! -------------------- Linkedin | ...
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 12.06.2025 - 21:17 |