![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 329 Pomógł: 6 Dołączył: 23.11.2011 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cześć,
dzisiaj próbuje się uporać od chyba 2 godzin z 1 ramką, szukałem wszędzie gdzie się dało i nadal nie wiem jak to coś działa. Tu kod:
Po prostu nic mi nie pokazuje. Z góry dzięki za pomoc. Ten post edytował GoOx 1.06.2012, 12:20:17 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Na poczatku dajesz </body> - podstawy html by się przydały...
Ten cały kod html to jedna wielka sieczka.... najpeirw div, potem koniec body potem body koniec div koniec body..... ileś ty już wypił? -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 329 Pomógł: 6 Dołączył: 23.11.2011 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Body jest w pliku dane.php
Gdy dam na początku jaki sens będzie miał div który mi potrzebny? Dobra mam coś takiego:
ale i tak to nadal nie działa. Ten post edytował GoOx 1.06.2012, 12:30:04 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Chlopie, ty weź się zapoznaj z podstawami HTML bo tego nie umiesz totalnie, a dopeiro potem bierz się za ramki...
-------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 479 Pomógł: 97 Dołączył: 6.09.2011 Skąd: php.net :) Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Standardowa struktura:
Kod <html> <head> </head> <body> //div span i inne badziewie </body> </html> Przypatrz się i przerób kod. Ten post edytował IProSoft 1.06.2012, 12:39:45 -------------------- Manual prawdę Ci powie.
|
|
|
![]()
|
|
IProSoft wszystko jest patrz:
plik dane.php
i potem dalej jest to:
a tam dałem </body> ponieważ w poniższym linku nie ma w ogóle body http://www.kurshtml.edu.pl/html/gotowiec,ramki.html Dobra już wiem, tamto jest do podziału ramek, zrobiłem tak:
Ten post edytował GoOx 1.06.2012, 12:45:08 |
|
|
![]()
|
|
Cytat a tam dałem </body> ponieważ w poniższym linku nie ma w ogóle body To źle zrobiłes. Powtarzam - zapoznaj się z podstawami HTML. W skrócie przedstawił je iprosoft i nawet tego nie potrafisz przyjąć do wiadomosci
-------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.07.2025 - 15:39 |