![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 26 Pomógł: 0 Dołączył: 23.09.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam zrobiłem formularz kontaktowy który po wysłaniu zapisuje dane do bazy danych
Następnie zrobiłem skrzynkę odbiorczą i tam pokazuje wiadomości jedna pod 2-gą i po kliknięciu na wybraną wiadomość przycisk pokaż pokazuje 1-szą wiadomość poprawnie a jak kliknę wiadomość następną wyświetla tę samą wiadomość którą otworzyłem wcześniej i nie wiem o co chodzi ![]() ![]() ![]() PLIK ODBIORCZA.PHP
Wyświetlanie wiadomości jedna pod drugą
PLIK POKAŻ.PHP
Część dalsza która pokazuje wiadomość
Dziękuję za wszelkie podpowiedzi ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 479 Pomógł: 97 Dołączył: 6.09.2011 Skąd: php.net :) Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dwie rzeczy:
Co robi ten warunek? Kod WHERE reklamacja.`data` ORDER BY Masz link: Kod <td><a href="pokaz.php?id=<?php echo $row_rsreklamacja['wiad_id']; ?>"> np pokaz.php?id=1 ale w pliku pokaz.php wcale nie korzystasz z $_GET['id'] więc za każdym razem z bazy pobierasz pierwszą wiadomość. Ten post edytował IProSoft 28.05.2012, 18:34:56 -------------------- Manual prawdę Ci powie.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 26 Pomógł: 0 Dołączył: 23.09.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dwie rzeczy: Co robi ten warunek? Kod WHERE reklamacja.`data` ORDER BY Masz link: Kod <td><a href="pokaz.php?id=<?php echo $row_rsreklamacja['wiad_id']; ?>"> np pokaz.php?id=1 ale w pliku pokaz.php wcale nie korzystasz z $_GET['id'] więc za każdym razem z bazy pobierasz pierwszą wiadomość. no próbowałem tym $_GET['id'] ale mi nie wychodzi to ;/ może jeszcze jakaś mała podpowiedź ![]() ![]() ?czy mam wstawić te $_GET['id'] w $query_Recordset1 a to Kod WHERE reklamacja.`data` ORDER BY to żeby datami układało mi wiadomości ![]() Ten post edytował fakenmr 28.05.2012, 20:51:06 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 479 Pomógł: 97 Dołączył: 6.09.2011 Skąd: php.net :) Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
zastąp
ponieważ sortowanie odbywa się poprzez ORDER BY, a nie WHERE, które u Ciebie nic nie robi. A w POKAŻ.PHP zobacz, że w liniach 35-38 i 39-42 masz praktycznie to samo, a jedno nadpisujesz drugim. Zastąp linie 35-42 tym:
Jeśli coś nie tak to musisz trochę kombinować ![]() -------------------- Manual prawdę Ci powie.
|
|
|
![]()
|
|
zastąp
ponieważ sortowanie odbywa się poprzez ORDER BY, a nie WHERE, które u Ciebie nic nie robi. A w POKAŻ.PHP zobacz, że w liniach 35-38 i 39-42 masz praktycznie to samo, a jedno nadpisujesz drugim. Zastąp linie 35-42 tym:
Jeśli coś nie tak to musisz trochę kombinować ![]() jestes debeściak masz pomógł i podziękował działa jak ta lala ![]() Ten post edytował fakenmr 28.05.2012, 21:58:35 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 06:23 |