Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

Reply to this topicStart new topic
> htc desire - nie widoczny dla komputera
Spawnm
post 28.05.2012, 09:36:03
Post #1

Grupa: Moderatorzy

Witam,

wczoraj pojawił się dość dziwny problem z moin telefonem, zawsze gdy go podłączałem do komputera wyskakiwało powiadomienie z pytaniem czy chcę tylko
ładować czy też używać jako dysku. Obecnie bez względu czy podłączne do komputera z w7 czy ubuntu nic się nie dzieje. Komputer nie widzi telefonu, htc zaczyna się ładować jednak nie dostaję pytania czy użyć jako dysku. Gdy ustawię aby bazowo łączyło się z komputerem jako dysk też nic się nie dzieje.
Ktoś się spotkał z czymś podobnym? Co powinienem teraz zrobić aby smartphon znowu był widoczny dla pc?

Edit:
Trzeba było wyłączyć i włączyć telefon o.O
Powód edycji: [Spawnm]: rozwiązane
Go to the top of the page
+Quote Post
Sephirus
post 28.05.2012, 09:46:05
Post #2

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

To jest ANDROID - nie orientuje się z HTC - kiedyś miałem podobny problem i pomogło pogrzebanie w opcjach związanych z "debugowaniem" przez usb czy jakoś tak - parę restartów i poszło.

EDIT: LOL no to czemu od razu po "informatycznemu" tego nie zrobiłeś? biggrin.gif

Ten post edytował Sephirus 28.05.2012, 09:46:40

--------------------
If you're good at something, never do it for free.
Potrzebujesz skryptu JS lub PHP - szukasz kogoś kto przetestuje twoją aplikację pod względem bezpieczeństwa? Szybko i solidnie? Napisz ;)
Mój blog - Jak zwiększyć wydajność front-endu - O buforowaniu wyjścia w PHP słów kilka...
+Quote Post
Spawnm
post 28.05.2012, 09:50:43
Post #3

Grupa: Moderatorzy

Po informatycznemu to zacząłem grzebać w configach i sprawdzać czy jedyny słuszny linux pomoże ;d
Opcja z resetem poleciała na dalszy plan bo kilka dni temu był wyłączany, jak widać coś źle się włączył.
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

RSS Wersja Lo-Fi Aktualny czas: 18.07.2025 - 15:33