![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 167 Pomógł: 2 Dołączył: 1.07.2009 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, znam dość dobrze FW CI ale słyszałem że kohana jest to kontynuacja CI, ale czy to prawda? Patrzałem na strukture tych frameworków i kod się dość różni i sposób jego pisania. Aczkolwiek jestem dość przywiązany do CI.
Zastanawia mnie czy warto przejść na kohane i czy lepiej by się na nim pracowało? Co prawda z początku jak porównywałem to mi się nie spodobał i kosz (to tak na pierwszy rzut oka). Jeżeli polecacie nauczyć się innego FW, to jakiego/jakie? Proszę nie podawać mi linków, tylko opisać mi własnymi opiniami, jak oceniacie frameworka naktórym pracujecie. Pytam całkiem poważnie. Pozdrawiam, Robert. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Nieautoryzowani Postów: 2 249 Pomógł: 305 Dołączył: 2.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, znam dość dobrze FW CI ale słyszałem że kohana jest to kontynuacja CI, ale czy to prawda? Patrzałem na strukture tych frameworków i kod się dość różni i sposób jego pisania. Aczkolwiek jestem dość przywiązany do CI. 1. Forkiem, a nie kontynuacją. 2. Patrzyłem, nie patrzałem. Zastanawia mnie czy warto przejść na kohane i czy lepiej by się na nim pracowało? Ściągnij, wrzuć na serwer, rozpakuj i zobacz. Otwórz sobie dokumentację, poczytaj ją. Co prawda z początku jak porównywałem to mi się nie spodobał i kosz (to tak na pierwszy rzut oka). No to sobie sam odpowiedziałeś na powyższe pytanie - aczkolwiek polecam dłuższe posiedzenie. Jeżeli polecacie nauczyć się innego FW, to jakiego/jakie? Vide przyklejony temat. -------------------- Google knows the answer...
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 167 Pomógł: 2 Dołączył: 1.07.2009 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Co sądzicie może o FW yii ?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Nieautoryzowani Postów: 2 249 Pomógł: 305 Dołączył: 2.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- Google knows the answer...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 6 072 Pomógł: 861 Dołączył: 10.12.2003 Skąd: Dąbrowa Górnicza ![]() |
http://forum.php.pl/index.php?showtopic=184990
Ten wątek zamykam. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 07:45 |