![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 004 Pomógł: 9 Dołączył: 18.01.2011 Skąd: Siedlce Ostrzeżenie: (30%) ![]() ![]() |
Witam, mam następujący problem, szukam slidera dokładnie takiego jak tutaj:
http://codecanyon.net/item/slider-gallery-...16049?ref=lvraa Niestety ten jest płatny - slider musi sam co jakiś czas zmieniać banner + musi zmieniać banner w taki sposób jak powyższy.. Może widział ktoś gdzieś coś takiego, tylko darmowego ? Dzięki z góry! -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 349 Pomógł: 72 Dołączył: 22.01.2008 Skąd: Wadowice/Oświęcim Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
https://www.google.pl/#hl=pl&gs_nf=1&am...366&bih=586
Poszukanie w google mniej czasu by Ci zabrało, niż zakładanie tego tematu. -------------------- "PHP to człowiek. MySQL to również człowiek."
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 004 Pomógł: 9 Dołączył: 18.01.2011 Skąd: Siedlce Ostrzeżenie: (30%) ![]() ![]() |
Myślisz, że nie szukałem ? znajdź mi coś to wtedy mi udowodnisz, że nie szukałem, bo jak na razie to udowodniłeś, że słabo z czytaniem ze zrozumieniem..
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 349 Pomógł: 72 Dołączył: 22.01.2008 Skąd: Wadowice/Oświęcim Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- "PHP to człowiek. MySQL to również człowiek."
|
|
|
![]()
|
|
Tak, tylko, że w sliderze musi być wyświetlane tylko jedno zdjęcie, ten 2gi od góry byłby dobry, ale nie ma automatycznego zmieniania obrazków..
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Przecież możesz dowolnie tego slidera wykorzystać i w tym drugim przykładzie możesz też włączyć autoslidera.
|
|
|
![]()
|
|
Jeżeli bym znał Ajaxa, to zapewne bym to napisałbym to sam, albo bym przerobił to, co mam - jak mówię drugi slider byłby idealny, ale musi być automatycznie przesuwane bez żadnego włączania czy wyłączania..
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
Ale przecież nadal się automatycznie nie przesuwa...
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Pokaż kod jaki zrobiłeś.
Link który Ci podałem w poprzednim poście działa i przesuwa się automatycznie. -------------------- "PHP to człowiek. MySQL to również człowiek."
|
|
|
![]()
|
|
Właśnie patrzę na slider z linka w poprzednim Twoim poście i się nie przesuwa..
@ Przeglądarka chrome. Tak tak, już śmiga - Dzięki ![]() Ten post edytował miras 27.05.2012, 20:04:54 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
http://giermek.info/slider/slider.htm
Działa na pewno. Patrze na chrome 19.0.184.... i działa. Nawet przyśpieszyłem przesuwanie. Zobacz sobie jeszcze raz. -------------------- "PHP to człowiek. MySQL to również człowiek."
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.07.2025 - 17:21 |