![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 87 Pomógł: 1 Dołączył: 3.12.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witajcie, mam taki problem.
Gdy wpiszę w przeglądarce adres np domena.pl/admin.php to tego błędu nie ma, a gdy zaincluduje plik to pojawia sie error: Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at C:\WWW\index.php:10) in C:\WWW\admin.php on line 3 Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at C:\WWW\index.php:10) in C:\WWW\admin.php on line 3 PLik:
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 486 Pomógł: 101 Dołączył: 27.06.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
wywal session_start z admin.php
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 87 Pomógł: 1 Dołączył: 3.12.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wywaliłem i wtedy nie działa logowanie.. Tzn nic sie nie dzieje po wpisaniu danych do logowanie..
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 17 Pomógł: 1 Dołączył: 18.12.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wywaliłem i wtedy nie działa logowanie.. Tzn nic sie nie dzieje po wpisaniu danych do logowanie.. Jeśli dobrze paczę to plik admin.php "includujesz" do index.php. Jeśli tak jest, to na początku pliku index.php wstaw: Kod ob_start(); session_start(); A na koniec Kod ob_end_flush(); Oraz usuń wywołanie tych funkcji z pliku admin.php |
|
|
![]()
|
|
Zrobiłem tak i dalej wywala ten błąd tylko teraz na samej górze strony:(
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 467 Pomógł: 39 Dołączył: 7.11.2010 Skąd: Raz tu, raz tam Ostrzeżenie: (30%) ![]() ![]() |
Wiecej niz raz wywolujesz session_start(). To Twoj skrypt wiec powinienes wiedziec co i jak, przypatrz sie na includowane pliki i znajdziesz.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
session_start() jest wywołany tylko raz..
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 467 Pomógł: 39 Dołączył: 7.11.2010 Skąd: Raz tu, raz tam Ostrzeżenie: (30%) ![]() ![]() |
pokaz ten plik co includujesz
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
to pokaz plik index
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
w index plik z session_start() includujesz w srodku strony a session powinien byc na poczatku pliku, wywal session z pliku admin i daj go do pliku index na poczatku a po drugie w includowanym pliku nie daje sie calego naglowka html, wystarczy ze masz go w index
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Zrobiłem tak jak mówiłeś i dalej błąd na górze strony:
Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at C:\WWW\index.php:1) in C:\WWW\index.php on line 3 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at C:\WWW\index.php:1) in C:\WWW\index.php on line 4 Ten post edytował djpotwosss 26.05.2012, 20:06:07 |
|
|
![]()
|
|
session_start() przed DOCTYPE!
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
tak mam..
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 109 Pomógł: 13 Dołączył: 7.04.2012 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
spróbuj dać to na samą górę:
-------------------- Zlecenia PHP / MYSQL / JAVASCRIPT / C++ / CSS / HTML na PW
|
|
|
![]()
|
|
Dałem to na samą górę pliku index.php i dalej taki sam błąd..
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 76 Pomógł: 4 Dołączył: 27.02.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Też spotkałem się kiedyś z podobnym problemem.
Pobierz Notepada i każdy plik przekoduj na UTF-8 bez BOM. (Menu Format -> Konwertuj na Format UTF-8 bez BOM) Nie wiem czy pomoże, niemniej jednak mi kiedyś to pomogło. |
|
|
![]()
|
|
Dzięki Ci bardzo, problem zanikł
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 15:37 |