![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 341 Pomógł: 25 Dołączył: 28.09.2008 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, otóż poszukuje jakiegoś plugina (jquery zapewne) który pomoże w stworzeniu scrollbara, czego od niego oczekuje to przede wszystkich możliwość dowolnego dostosowania jego wyglądu, oraz zastosowania w najbardziej pokręconych widokach.
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 349 Pomógł: 72 Dołączył: 22.01.2008 Skąd: Wadowice/Oświęcim Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- "PHP to człowiek. MySQL to również człowiek."
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 341 Pomógł: 25 Dołączył: 28.09.2008 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
własnie o dziwo nie o taki mi chodzi
testowałem ten scrollbar i wiem ze potrafi sie wykrzacztć w dziwnych momentach - szukam uniwersalnego ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 561 Pomógł: 72 Dołączył: 15.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zmartwię cię, nie ma takiego. Korzystałem już chyba ze wszystkich możliwych, ale żaden niestety nie zapewnił takiej funkcjonalności jak domyślny suwak.
-------------------- Nawet świnka może wejść na drzewo kiedy jest chwalona :)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 349 Pomógł: 72 Dołączył: 22.01.2008 Skąd: Wadowice/Oświęcim Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pewnie to też widziałeś, ale jeśli nie to zobacz tutaj:
http://slodive.com/web-development/jquery-scroll/ Z nich wszystkich, testowałem w ostatnim czasie jeszcze: http://baijs.nl/tinyscrollbar/ i działał nawet w miarę stabilnie. Ale na cuda nie ma co liczyć szczerze mówiąc. Ten post edytował k_@_m_i_l 26.05.2012, 08:27:36 -------------------- "PHP to człowiek. MySQL to również człowiek."
|
|
|
![]()
|
|
w ogole nie jest tak ze w przykladach ten plugin dziala super, a po wrzceniu na strone dzieja sie z nim cuda
![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 298 Pomógł: 447 Dołączył: 16.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
w ogole nie jest tak ze w przykladach ten plugin dziala super, a po wrzceniu na strone dzieja sie z nim cuda ![]() To znaczy ze robisz coś źle ![]() -------------------- Nie udzielam pomocy poprzez PW i nie mam GG.
Niektóre języki programowania, na przykład C# są znane z niezwykłej przenośności (kompatybilność ze wszystkimi wersjami Visty jest wiele warta). |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 13.06.2025 - 03:27 |