![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 550 Pomógł: 9 Dołączył: 29.05.2009 Skąd: Ostrów Wielkopolski Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
nie chce mi wgrywać plików jeżeli skrypt wgrywający pliki jest w jednej z akcji:
admin.phtml Kod <script type="text/javascript"> // <![CDATA[ $(document).ready(function() { $('#file_upload').uploadify({ 'uploader' : '/uploadify/uploadify.swf', 'script' : '<?php echo $this->baseUrl().'/upload'; ?>', 'cancelImg' : '/uploadify/cancel.png', 'folder' : '/../../../uploads', 'auto' : true }); }); // ]]> </script> Natomiast jeśli ustawię wgrywanie z pliku i zmienię ścieżkę do folderu docelowego wszystko jest ok proszę o pomoc. Z góry dzięki.: admin.phtml Kod <script type="text/javascript">
// <![CDATA[ $(document).ready(function() { $('#file_upload').uploadify({ 'uploader' : '/uploadify/uploadify.swf', 'script' : '/uploadify/uploadify.php', 'cancelImg' : '/uploadify/cancel.png', 'folder' : '/uploads', 'auto' : true }); }); // ]]> </script> |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 709 Pomógł: 176 Dołączył: 24.10.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- http://d3ut3r.wordpress.com/ | mysql_* jest przestarzałe UŻYWAJ PDO!
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 550 Pomógł: 9 Dołączył: 29.05.2009 Skąd: Ostrów Wielkopolski Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nadal się z tym męczę dostaję taki error:
Kod HTTP Error (500) Przy wgrywaniu pliku plik wpada do folderu ale później dostaję taki error HTTP Error (500). Próbowałem użyć tego dekoratora ale nie bardzo idzie mi z implementacją więc cały czas próbuje rozwiązać swój problem. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 349 Pomógł: 72 Dołączył: 22.01.2008 Skąd: Wadowice/Oświęcim Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A czy masz wyłączone wyświetlanie szablonu ? Bo coś podejrzewam, że przez to nie działa.
-------------------- "PHP to człowiek. MySQL to również człowiek."
|
|
|
![]()
|
|
Hej,
już sobie poradziłem wertowałem neta aż w końcu pomógł mi wpis w .htacces: Kod RewriteCond $1 !^(index\.php|(.*)\.swf|uploadify|application|system|assets|robots\.txt) Dzięki za pomoc. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 378 Pomógł: 1116 Dołączył: 30.08.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Inna sprawa że kod który tu przedstawiłeś nie ma nic wspólnego z programowanie obiektowym. Zend ma odpowiednie klasy do przyjmowania plików.
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 29.06.2025 - 08:22 |