![]() |
![]() |
-kobza- |
![]()
|
Goście ![]() |
Hej,
chciałam się poradzić w jaki sposób mogę uporać się z problemem wyśrodkowania strony. Otóż cała strona oparta jest na divie głównym "wrapper", który naturalnie posiada atrybut margin: 0px auto. Muszę dodać, że jest to bardzo mała strona której strona domowa nie przekracza wysokością zakresu monitora. Wszystko działa idealnie, do czasu, gdy podstrony mają większą wysokość i pojawia się scroll po lewej stronie - wówczas cała treść ląduje o jakieś 20px w prawo. Pytanie: jak temu zapobiec? Zastanawiałam się nad wypozycjonowaniem tego "absolute", no ale z tego co mi wiadomo w tej opcji trzymam się sztywno powiedzmy 200px od prawej - a mi zależy aby cala treść była na środku. W jaki sposób mogę zignorować ten suwak w większych podstronach? Byłabym bardzo wdzięczna za wskazówki. ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 81 Pomógł: 0 Dołączył: 27.02.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hmmm... Chyba czegoś tutaj nie rozumiem.
Chcesz usunąć suwak, ale po kiego czorta? Jeśli uda już Ci się suwak 'usunąć', to jak chcesz przejechać stroną w dół.? Może faktycznie nie zrozumiałem. Wrzuć więcej kodu. ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 885 Pomógł: 463 Dołączył: 3.10.2009 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jeśli dobrze zrozumiałem - możesz użyć:
-------------------- Nie pomagam na pw, tylko forum.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 09:23 |