![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 26 Pomógł: 0 Dołączył: 1.03.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Firma „3e Internet Software House” (www.3e.pl) poszukuje Kierownika dla nowego otwieranego oddziału w Katowicach. Osoba na tym stanowisku, będzie odpowiadała bezpośrednio przed Zarządem 3e za koordynację prac zespołu realizującego projekty oparte o technologie internetowe (PHP - framework Yii, Java, MySQL, PostreSQL, Oracle).
Zakres obowiązków: * kierowanie projektami: * koordynacja projektów: * aplikacje webowe i bazodanowe, * strony www i portale tematyczne oparte o CMS, * wsparcie na zasadach SLA, * stała obsługa klientów (abonamenty godzinowe, RFC); * kierowanie zespołem projektowym (programiści, testerzy) ok. 4-6 osób (docelowo ok. 10-12 osó ![]() * przygotowywanie ofert, budżetowanie oraz wstępne zbieranie wymagań, * utrzymywanie dobrych relacji z klientami, * prowadzenie prezentacji i pokazów; * kierowanie oddziałem: * ewaluacja i rekrutacja pracowników oddziału, * organizacja i bieżące zarządzanie oddziałem (biuro, procedury), * przygotowywanie raportów i analiz na potrzeby Zarządu; Wymagania: * wykształcenie wyższe informatyczne, managerskie lub pokrewne, * doświadczenie z zarządzaniu zespołem w projektach informatycznych (min. 2 lata), * dobra znajomość języka angielskiego w mowie i piśmie w stopniu pozwalającym na swobodną komunikację, * wiedza z zakresu prowadzenia projektów informatycznych według popularnych metodyk, * ogólna wiedza z zakresu budowy systemów IT oraz cyklu życia takich projektów, * dobra wiedza dotycząca realizacji projektów webowych (trendy, technologie, usability) oraz umiejętność szacowania czasu potrzebnego na wykonywanie elementów aplikacji webowych, * samodzielność, komunikatywność, dyspozycyjność. Oferujemy: * pracę na pełen etat na miejscu w biurze w Katowicach, * autonomię działania, * atrakcyjne wynagrodzenie, * udział w ciekawych projektach dla dużych i średnich przedsiębiorstw z branż: logistycznej, ubezpieczeniowej i finansowej, * bezpłatną opiekę medyczną w prywatnych przychodniach, * przyjacielską atmosferę pracy w fajnym zespole, * szkolenia wewnętrzne i zewnętrzne podnoszące kwalifikację, * premie pieniężne. Zgłoszenia zawierające CV oraz list motywacyjny potwierdzający spełnianie wymagań prosimy kierować na adres praca.kierownik.katowice@praca.3e.pl. Prosimy o dopisanie klauzuli: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych osobowych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dnia 29-08-1997 o Ochronie Danych Osobowych, DZ. U. Nr 133 poz. 833)." |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.06.2025 - 07:43 |