![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 358 Pomógł: 0 Dołączył: 3.07.2003 Skąd: Szczecin->niebuszewo->*(next to window) Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mam sobie plik admin.php
uzywam session_register() zeby zapisac stan zalogowansprawdzam ten stan kazdorazowo przy pomocy isset($_SESSION['cos']) i to dziala dopuki nie klikne takiego linka: admin.php?action=add wtedy odsyla mnie do strony z logowaniem wiecie o co moze chodzic? -------------------- Jeśli życie to kara to nieźle nabroiłem ;-)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 286 Pomógł: 0 Dołączył: 1.11.2003 Skąd: Poland, Płock Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tak, poszukaj o przekazywaniu ID Sesji poprzez URL.
W skrócie: musisz dodawać admin.php?mode=test&sid=<ID_SESJI> -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 358 Pomógł: 0 Dołączył: 3.07.2003 Skąd: Szczecin->niebuszewo->*(next to window) Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
fakt zapomnialem
![]() EDIT chociarz chwila po co ma uzywac url do przekazywania sid skoro mam wlaczone cookie. Po drugie jesli ccem wyswietlic stala SID to nie ma ona wartosci uzywam sid=<?=session_id()?> mam sid wtedy w linku ale nic to nie daje Ten post edytował squid 10.08.2004, 15:50:50 -------------------- Jeśli życie to kara to nieźle nabroiłem ;-)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 286 Pomógł: 0 Dołączył: 1.11.2003 Skąd: Poland, Płock Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nazwa sid może być różna. Poszukaj w php.ini. Często jest PHPSESSID
-------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 29.06.2025 - 08:30 |