![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 417 Pomógł: 44 Dołączył: 23.06.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Siemka, tablica wygląda tak:
I nie za bardzo wiem jak to zapętlić aby tworzyło mi to co chce. Ma to wyglądać tak, żeby pętlach kolejno wyświetlić to co jest pod 0 w następnej pod 1,2 ....... Z góry dzięki za pomoc |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 36 Pomógł: 1 Dołączył: 6.05.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
pętla FOR się kłania
-------------------- Pomogłem? Kliknij w podzięce "Pomógł" :)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 417 Pomógł: 44 Dołączył: 23.06.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
doszedlem do rozwiązania zanim kolega napisal swój nic nie wnoszący komentarz ....
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 36 Pomógł: 1 Dołączył: 6.05.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nic dziwnego skoro twoje pytanie było wręcz śmieszne
![]() Zanim zaśmiecisz forum skończ czytać podstawowy kurs PHP -------------------- Pomogłem? Kliknij w podzięce "Pomógł" :)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 374 Pomógł: 79 Dołączył: 6.04.2010 Skąd: Ostrów Wielkopolski Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Trochę nie w temacie, ale tak patrząc na tą tablicę nasuwa mi się propozycja zoptymalizowania jej. Bardziej intuicyjnie byś po niej śmigał FORami, gdyby miała taką strukturę:
Nie znam kontekstu zastosowania tej tablicy, ale możesz rozważyć taką strukturę, bo wygląda na to, że ta tablica przygotowuje dane do wprowadzenia do bazy. Z moją strukturą zrobisz to sprawniej. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 16.07.2025 - 06:17 |