![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 142 Pomógł: 0 Dołączył: 29.04.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, mam problem z użyciem funkcji mcrypt. chce zaszyfrować adres email wpisac go do bazy a potem odszyfrować pobierając z bazy. nie odsyłajcie do manuala bo probowalem ale nie działa ten skrypt gdy pobieram dane z bazy. I jeszcze pytanko jak to wpływa na wydajność serwera ?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 298 Pomógł: 447 Dołączył: 16.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, mam problem z użyciem funkcji mcrypt. chce zaszyfrować adres email wpisac go do bazy a potem odszyfrować pobierając z bazy. nie odsyłajcie do manuala bo probowalem ale nie działa ten skrypt gdy pobieram dane z bazy. I jeszcze pytanko jak to wpływa na wydajność serwera ? Poważnie? Jest Nam bardzo przykro że Ci to nie działa. Podobno komuś z Singapuru też nie działało i przebranżowił się na produkcje marchewki, zamiast php... Jemu to pomogło, a Tobie? ps. zanim klikniesz w "raport" zgadnij co z Twoim postem jest nie tak i czego brakuje. -------------------- Nie udzielam pomocy poprzez PW i nie mam GG.
Niektóre języki programowania, na przykład C# są znane z niezwykłej przenośności (kompatybilność ze wszystkimi wersjami Visty jest wiele warta). |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 142 Pomógł: 0 Dołączył: 29.04.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja tu stary widze sztuczne nabijanie postow. Mam problem taki jak opisalem i czekam na pomoc co tu wiecej opisywac
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 349 Pomógł: 72 Dołączył: 22.01.2008 Skąd: Wadowice/Oświęcim Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Może byś łaskawie podał kod jaki zrobiłeś i co Ci w nim nie działa konkretnie ? Wróżek na forum nie ma.
-------------------- "PHP to człowiek. MySQL to również człowiek."
|
|
|
![]()
|
|
z tym ze wrzucilem do bazy zaszyfrowana tresc i potem probowalem ja odszyfrować i nie działało. same krzaki |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 298 Pomógł: 447 Dołączył: 16.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A kodowanie poprawnie ustawiłeś z i do bazy jak i w dokumencie?
-------------------- Nie udzielam pomocy poprzez PW i nie mam GG.
Niektóre języki programowania, na przykład C# są znane z niezwykłej przenośności (kompatybilność ze wszystkimi wersjami Visty jest wiele warta). |
|
|
![]()
|
|
Tak. bo jesli chodzi o ten przyklad to on dziala ale jesli nasztywno wpisze cos do odszyfrowania to tez a krzaki i troche rozszyfrowanej czesci
|
|
|
![]()
|
|
Tak. bo jesli chodzi o ten przyklad to on dziala ale jesli nasztywno wpisze cos do odszyfrowania to tez a krzaki i troche rozszyfrowanej czesci Ile Ty masz lat, zacznij pisać poprawnie. Pokaż jeszcze kod łączenia się z bazą i jak wstawiasz te dane. -------------------- Nie udzielam pomocy poprzez PW i nie mam GG.
|
|
![]()
|
|
a teraz jesli chce tylko odszyfrować w innym pliku to daje np
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 04:21 |