![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 120 Pomógł: 0 Dołączył: 6.04.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Mam zainstalowaną tą nakładkę, jednak bardzo mi ona przeszkadza i chciałbym usunąć ten pakiet zabezpieczeń. Myślałem, że to banalne , ale próbowałem wielu sposobów i bez pozytywnych efektów. Nie pomaga wpisanie w php.ini:
Tutaj jest bardzo skomplikowany sposób: http://blog.chrisblunt.com/php-fixing-mism...buntu-packages/ ale nie działa to pod debianem. Macie jakiś pomysł jak usunąć tą nakładkę ? Myślałem, że pomoże odinstalowanie php i zainstalowanie od nowa:
Ale jak odinstaluje php i restartuje apacza to php i tak działa (?) Jak to kurde zrobić ![]() -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Nieautoryzowani Postów: 2 249 Pomógł: 305 Dołączył: 2.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
PHP instalowane z repo?
Kod aptitude purge php5-suhosin
-------------------- Google knows the answer...
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 120 Pomógł: 0 Dołączył: 6.04.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tak, to nic nie daje. Próbowałem już tego wcześniej, phpinfo() wciąż wyraźnie pokazuje:
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 915 Pomógł: 210 Dołączył: 8.09.2009 Skąd: Tomaszów Lubelski/Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A czemu chcesz go usunąć? Może wystarczy mu zmienić konfigurację?
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Przez tą nakładkę nie mogę zainstalować pewnego cmsa.
Gryzie się z nią, więc na czas instalacji potrzebuje wyłączyć tego patcha. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Nieautoryzowani Postów: 2 249 Pomógł: 305 Dołączył: 2.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A może po prostu odkomentuj ładowanie tego modułu w php.ini.
-------------------- Google knows the answer...
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 09:58 |