![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 26 Pomógł: 0 Dołączył: 23.02.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
php][/php]
Wiem. Dziesiątki razy był ten problem poruszany. Wszyscy piszą, że przed uruchomieniem funkcji session_start() do przegladarki nie może nic wysyłane. Chciałbym wiedzieć, dlaczego na lokalnym wszystko śmiga, mogę bez problemu korzystać z pliku sesjii sess_* a na serwerze hostingowym pokazuje błąd. Otóż to. Wszystko jest ustawione prawidłowo w php.ini i gdzie co trzeba. Dzięki za ewentualną pomoc. PS tylko nie piszcie, że mogę poszukać przy pomocy googla. MK |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 55 Pomógł: 0 Dołączył: 24.07.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jaki błąd?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 26 Pomógł: 0 Dołączył: 23.02.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
[php][/php]
Dzięki. " Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /www/index.php:1" Jak wyżej. Tylko dlaczego na lokalnym serwerze nie ma błędów ? MK |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 362 Pomógł: 714 Dołączył: 12.02.2009 Skąd: Jak się położę tak leżę :D ![]() |
Może pluje się o BOM lub to, że jakaś spacja czy enter się wbijają wcześniej?
-------------------- Najpierw był manual... Jeśli tam nie zawarto słów mądrości to zapytaj wszechwiedzącego Google zadając mu własciwe pytania. A jeśli i on milczy to Twój problem nie istnieje :D
|
|
|
![]()
|
|
[php][/php]
Faktycznie, jak to napisał thek, BOM sie pluje. Odpowiedni edytor pokazał znaczki przed <?php i stad problem. Ale dlaczego kiedy uruchamiam stronę na lokalnym, to wszystko jest dobrze, w dalszym ciagu nie wiem. Pozdr. Kończę temat. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 380 Pomógł: 1116 Dołączył: 30.08.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Na lokalnym włącz sobie pełne raportowanie błędów. Ma się wyświetlać wszystko co możliwe.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 108 Pomógł: 5 Dołączył: 8.12.2011 Skąd: Łomża Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Na początek index.php
dodaj coś takiego:
A na koniec takie coś
-------------------- if($problem == 1)
{ header("Location: http://www.forum.php.pl"); } else { thinking(); } |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 108 Pomógł: 5 Dołączył: 8.12.2011 Skąd: Łomża Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Na początek index.php
dodaj coś takiego:
A na koniec takie coś
-------------------- if($problem == 1)
{ header("Location: http://www.forum.php.pl"); } else { thinking(); } |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 18:00 |