![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 134 Pomógł: 1 Dołączył: 26.02.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam
mam drugi ważny problem dziś mam skrypt do pobierania pliku przez header żeby ukryć adres przed użytkownikiem i pobiera normalnie jest pokazany rozmiar pliku i pobiera go w całości ale po pobraniu jak chcę plik wypakować to wywala że archiwum uszkodzone co jest nie tak ![]() skrypt
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
A od kiedy archiva zawierają takie wstawki na początku
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" /> ? -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 134 Pomógł: 1 Dołączył: 26.02.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nie wiem ale jak to usunę też jest błąd
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
To otworz edytorem ten plik co w nim masz blad i zobacz co on dokladnie zawiera. Bo pewnie zawiera jeszcze innne smieci...
Smieciem jest np. pusta linia, którą też masz na początku. Przejrzyj go, to nie gryzie -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
napisałem że plik pobiera normalnie!!!!!
tylko po pobraniu plik jesz uszkodzony ![]() |
|
|
![]()
|
|
....
A ja napisałem otwórz go edytorem po pobraniu i sprawdź co zawiera... ![]() -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
ale jak mogą być śmieci jak skrypt pochodzi z manuala
zobacz sam http://lfs-driver.ugu.pl/header.php w archiwum jest ten plik co powinien nie jest puste i jak dekompresuję to jest plik uszkodzony ale działa czemu tak piszę Ten post edytował aleks365 11.05.2012, 13:11:13 |
|
|
![]()
|
|
rety.... zrób poprostu to o co proszę...
-------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
o kurczę miałeś racje działa już normalnie
![]() ale to co oznacza że mam nie mieć kodowania na stronie i bez polskich znaków ![]() Ten post edytował aleks365 11.05.2012, 13:16:51 |
|
|
![]()
|
|
Cytat ale to co oznacza że mam nie mieć kodowania na stronie i bez polskich znaków A co ma piernik do wiatraka? Pobieranie plików to pobieranie plików, a strona to strona. Jedno z drugim nie ma żadnego związku. A jeśli u ciebie ma, to masz spieprzoną aplikację.Przecież ja ci nie każę usuwać kodowania dla strony. Ja ci mówie, że dla pobierania plików twoje meta jest zbędne. -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
A co ma piernik do wiatraka? oba słowa mają po tyle samo liter i sylab; mąkę na pierniki wytwarza się w młynie, a młyn jak to młyn, zwykle posiada wiatrak; wiatrak może się zawsze spierniczyć; wiatrak można opierniczyć; zarówno pierniki, jak i wiatraki mają kolor zbliżony do brązowego; piernik i wiatrak są słowami, a co ciekawsze – rzeczownikami; oba wyrazy kończą się na literę k; oba wyrazy zawierają samogłoskę i; obydwu wyrazów nie używamy rozmawiając o seksie w przeciwieństwie do słowa „piguła”; ani piernika, ani wiatraka nie da się zjeść w bobsleju; ani też połknąć w całości; piernik do wiatraka ma przede wszystkim mąkę. To ma piernik do wiatraka |
|
|
![]()
|
|
wow, jak durne wierszyki w necie to potrafisz znaleźć, ale żeby chwilkę nad problemem pomyśleć czy też posłuchać co ci inni doradzają to już masz niesamowite problemy. Na wykonanie jednej prostej instrukcji przez Ciebie musiałem ze 3 posty napisać byś wkońcu raczył posłuchać i to wykonać.
-------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
z opiniami do autora i zobacz.ze.dodales znak zapytania.czyli pytanie
dzieki za pomoc |
|
|
![]()
|
|
Cytat i zobacz.ze.dodales znak zapytania.czyli pytanie Zapytaj sie swojej pani/pana od polskiego o coś takiego jak pytanie retoryczne. Jak juz to ci wyjasnią to moj post z "pytaniem" stanie sie jasniejszy ![]() Cytat dzieki za pomoc Proszę bardzo ![]() -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 05:38 |