![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 13 Pomógł: 0 Dołączył: 15.12.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Proszę o ocenę mojej pierwszej stronki ![]() Jest dosc prosta lecz dopiero zaczynam swą przygodę z webmasteringiem. Mile widziane uwagi itp. http://bez-skrupulow.hostei.com/index.html |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 195 Pomógł: 109 Dołączył: 3.11.2011 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Testowałeś ty ją w ogóle na innych browserach?Np. u mnie na ff wszystko się rozjeżdża. Po za tym sprawdziłem twój html -raczej w standardach się nie mieści.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 654 Pomógł: 42 Dołączył: 27.07.2010 Skąd: Jaworzno Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ogólnie, to jest średnio można by:
"Nasze bramy, na lata dla ciebie." - ten napis ładnie zrobić , żeby się dało odczytać. Usunąć ten formularz kontaktowy z lewej według mnie on tylko oszpeca stronę. Zmienić tą czcionkę pod Oferta, Formularz Kontaktowy... -------------------- GG: 10972302 :)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 195 Pomógł: 109 Dołączył: 3.11.2011 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Dodam jeszcze FONT ma status depracated i czcionkę należy stylizować za pomocą css. Poza tym źle domykasz tagi, a raczej ich nie domykasz:
<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//PL" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"> Cytat <input id="nick" type="text" value="aaa" name="nick"> <br> <br> <br> <br> Są jeszcze inne błędy jak wpychanie font w ul itp. Ogólnie rzecz biorąc cała struktura html do poprawy i pozbądź się wszystkich tagów font-bo tego się dzisiaj nie używa. Przejedź może walidatorem W3C a zobaczysz pewnie serię błędów jakie popełniłeś. Ten post edytował Niktoś 10.05.2012, 23:13:08 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Nieautoryzowani Postów: 2 249 Pomógł: 305 Dołączył: 2.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jednym zdaniem: kod sieczka. Stary doctype, elementy z HTML5, dziwne konstrukcje.
-------------------- Google knows the answer...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 433 Pomógł: 64 Dołączył: 29.01.2011 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja nie mogę, 7 różnych fontów- tak się tego nie robi.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 280 Pomógł: 20 Dołączył: 12.12.2007 Skąd: 127.0.0.1 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Strona w ogóle się nie rozciąga pod wpływem dużej ilości tekstów - zrobiona na sztywno.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 Pomógł: 0 Dołączył: 9.01.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Popraw logo, słabo widoczne.
Zastanów się czy nie przerobić strony na php, bez przeładować będzie chodzić szybciej i lepiej będzie to wyglądało. Zmień serwer. Reszta ok. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 333 Pomógł: 137 Dołączył: 25.03.2008 Skąd: jesteś?? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wywal flasha akie animacje to w js.
-------------------- Mój blog - o wszystkim i niczym ale zazwyczaj związane z informatyką! ;-)
Githube Usługi spawalnicze i monterskie | Park linowy Lublin i Okunince |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 202 Pomógł: 36 Dołączył: 10.06.2011 Skąd: Dokąd Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wybacz powtórzenia po poprzednich postach:
I przeczytaj jakąś porządną książkę o (X)HTMLu i CSSie, nie próbuj samemu klecić bez żadnego przygotowania - bo wychodzi niesamowity syf. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 30 Pomógł: 0 Dołączył: 26.05.2012 Skąd: Wielkopolska Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Po niewypełnieniu formularza to czerwone tło co wyskakuje strasznie razi w oczy. Poza tym jw.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 13:39 |