![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 251 Pomógł: 0 Dołączył: 21.01.2010 Skąd: Nowy Sącz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam jak w temacie, pisząc strone używałem na swoim serwerze robots.txt z parametrem disallow: / gdy przesłałem strone na właściwy serwer (zmiana wyglądu strony) zapomniałem wykasowac tego pliku efekt jest taki że wycieło mi opis strony z google co gorsze żadna metoda nie działa i google cały czas widzi ten pik robots.txt którego już nie ma, próbowałem wszystkich sposobów zgłaszanie do zaindeksowania, prośba o usuniecie linków, pobieranie jako google nic nie pomaga. Jak długo mozna czekać aż google zorientuje się że tego pliku nie ma?
Strona fabrykakierowcow.pl chodzi głównie o www.fabrykakierowcow.pl bo jest najwyżej zaindeksowane wyniki w google po wpisaniu nauka jazdy p.s. Dodam że przed tym zabiegiem strona była na 2 pozycji ![]() Ten post edytował adi456 10.05.2012, 21:30:32 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 376 Pomógł: 47 Dołączył: 23.08.2007 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A co u licha to...
...robi w środku kodu strony ![]() ![]() Ten post edytował Kostek.88 11.05.2012, 00:44:37 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 251 Pomógł: 0 Dołączył: 21.01.2010 Skąd: Nowy Sącz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
tak jest 2 raz head ponieważ meta tagi i title umieszczam na początku kązdego includowanego pliku, no a jeżeli go includuje w połowie strony to sie w tym miejscu wyświetla nie mam żadnego innego patentu ale zawsze to tak śmigało i nie było problemu, mysle że problem jest z tym plikiem robots.txt google cały czas uważa że ten plik dalej jest i nie indeksuje strony, pozatym jeżeli by google nie łapało słów kluczowych to bierze sobie poczatek strony i to wyświetla
Ten post edytował adi456 11.05.2012, 09:10:07 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 15:02 |