![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 86 Pomógł: 0 Dołączył: 14.03.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak zrobić by ciastko wysłane z podstrony:
index/podstrony/x/podstrona1.php było widoczne na podstronie: index/podstrony/y/podstrona2.php Wysyłałem na te 2 sposoby Kod setcookie("cookie","1", time()+300); lub setcookie("cookie","1", time()+300,"/"); Próbowałem powyższych sposobów wysyłania ciastek z podstrony1, (na tej podstronie wykrywa bez problemu )ale gdy chcę pobrać istnienie ciastka za pomocą $_COOKIE, na podstronie2, to mi poprostu nie wykrywa mam pytanie co zrobić, by jedno ciastko wysłane z jakiejkolwiek podstrony, było widoczne, na każdej podstronie w całym serwisie? -------------------- OK-Word.com - Nauka podstawowych slowek z jezyka angielskiego, Zapraszam.
"Głupiec nie wierzy w nic z tego, co nie wynika z jego własnego doświadczenia" "Na początku stworzył Bóg niebo i ziemię" - inna sprawa, ze człowiek to potem popsuł, ale jeżeli tworzenie wyszło od Boga, to zaiste jestem jego synem:) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 113 Pomógł: 14 Dołączył: 25.08.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie do końca rozumiem, skąd Twój problem, ponieważ ciasteczka powinny być standardowo widoczne dla wszystkich podstron w tej samej domenie. Może problem nie leży w skrypcie, a serwerze, na którym testujesz kod?
-------------------- Edumemo.pl - Nauka Języków Obcych
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 86 Pomógł: 0 Dołączył: 14.03.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Testuje na krasnalu i nie widzi mi ciastek na pozostałych podstronach, ale jak twierdzisz, ze problem moze być w serwerze i że powinny być widoczne ciastka na wszystkich podstronach w danej domenie, to dobrze, wrzuce zaraz na serwer w sieci i sprawdze, jak bedzie dzialac, to dzieki za podpowiedź
Wrzuciłem na serwer home i i tak nie wykrywa mi ciastek -------------------- OK-Word.com - Nauka podstawowych slowek z jezyka angielskiego, Zapraszam.
"Głupiec nie wierzy w nic z tego, co nie wynika z jego własnego doświadczenia" "Na początku stworzył Bóg niebo i ziemię" - inna sprawa, ze człowiek to potem popsuł, ale jeżeli tworzenie wyszło od Boga, to zaiste jestem jego synem:) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 195 Pomógł: 109 Dołączył: 3.11.2011 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
A zapodaj linka jak wrzuciłeś na hosting.Zobaczymy jak te ciacho się tworzy.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 91 Pomógł: 15 Dołączył: 3.03.2009 Skąd: Włocławek Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ta druga wersja powinna załatwić sprawę.
-------------------- www.swiths.com
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 00:46 |