![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 13 Pomógł: 0 Dołączył: 15.12.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Już tu dzisiaj pisałem i jeden problem został rozwiązany mam nadzieję że pomożecie mi z kolejnym ze względu, że jestem początkujący. 1. Otóż pierwszy problem polega na tym że w stopce łamie mi linie. Czytałem różne porady próbowałem i jak widac nic z tym nie zrobiłem ;( CSS CODE #fot { padding-top: 20px; background: url('/fotter.png'); background-repeat:no-repeat; float: left; width: 930px; height: 30px; background-position: bottom; } HTML CODE <div id="fot">
<font size="2"><font face="Tahoma">Copyright 2012 Gech-Bud <p align="right">Projekt i wykonanie: <a href="mailto: tomb@gg.pl" >Tomasz Buras</a></p></font></font></div> |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 250 Pomógł: 55 Dołączył: 27.08.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Looo matko....
![]() Po pierwsze jak uzywasz CSS to nie stosuj znacznika <font>, po drugie masz jeden paragraf wiec robi nowa linie. Tak na szybko...
Pozdrawiam Ten post edytował krispak 10.05.2012, 17:09:20 -------------------- * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
PHP, Laravel, Docker, Docker Compose, Laradock, Redis, JS, React, Vue, CSS, SCSS, Gulp, GIT ... itd.. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 64 Pomógł: 1 Dołączył: 21.02.2008 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
widze ktoś mnie uprzedził i nawet ci ładnie rozdzielił ![]() strasznie bałaganisz za kolegą wyżej dokument tworzysz na divach zawartość formatujesz css`em i wsio Ten post edytował pa-jong 10.05.2012, 17:16:48 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 15.07.2025 - 04:32 |