![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 112 Pomógł: 0 Dołączył: 16.01.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Mam ogromnąprośbę, czy macie gotową funkcję w JAVASCRIPT walidującą adres wprowadzany do google maps? Kurde naprawdę mam lecnia na pisanie tego a z tych przykładzików co znalazłem nie jestem pocieszony. Coś skutecznego i ładnie działającego... pozdrawiam -------------------- Chęci to nie wszystko, trzeba działać. B. Lee |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 181 Pomógł: 14 Dołączył: 4.06.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
W sumie to mógłbym napisać, ale też mam chyba lenia jak Ty :F Chyba jednak będziesz musiał sam spróbować :F Tutaj się pomaga, a nie pisze za kogoś...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 112 Pomógł: 0 Dołączył: 16.01.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
NIe chcę żeby ktoś to dla mnie pisał, tylko wkleił
![]() -------------------- Chęci to nie wszystko, trzeba działać. B. Lee |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 709 Pomógł: 176 Dołączył: 24.10.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat NIe chcę żeby ktoś to dla mnie pisał, tylko wkleił W takim razie na forum jest dział Gotowe Rozwiązania -> Szukam. Sam przeczysz własnej sygnaturce ![]() Co do samego problemu, to chcesz walidować adres URL i sprawdzić czy jest poprawnym adresem google maps czy chcesz walidować adres realny (ulica, miasto itd.) ? -------------------- http://d3ut3r.wordpress.com/ | mysql_* jest przestarzałe UŻYWAJ PDO!
|
|
|
![]()
|
|
Ok nie sprecyzowałem, to już precyzuję. Chodz o ten adres url. Co do idei podpisu, w takich momentach nie działa
-------------------- Chęci to nie wszystko, trzeba działać. B. Lee |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 181 Pomógł: 14 Dołączył: 4.06.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie działa, bo się nie chce? Wystarczy wpisać w google "javascript regex" i masz: http://www.regular-expressions.info/javascriptexample.html Reszta to testowanie... Do roboty...
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 16.06.2025 - 21:56 |