![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 213 Pomógł: 0 Dołączył: 7.07.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Mam pytanie odnośnie pętli While i mysql_num_rows zawartym w nim. Czy da się jakoś odczytać JEDNĄ sumę wszystkich mysql_num_rows zawartych w danej pętli ? Bo jeśli wywołam echem to zapytanie, to będą wyniki w takiej formie: 1, 6, 3, 7, 5 Zamiast w takiej formie: 22 A jeśli bym poza pętlą while wyechował to zapytanie to wyjdzie tylko JEDEN z wyników, np: 1 Proszę o pomoc! Pozdrawiam. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 250 Pomógł: 55 Dołączył: 27.08.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja zrobilbym to w ten sposob, czyli zsumowal w zapytaniu
tyle ze nie wiem co ty masz tam za skrypt. Pozdrawiam Ten post edytował krispak 9.05.2012, 22:13:57 -------------------- * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
PHP, Laravel, Docker, Docker Compose, Laradock, Redis, JS, React, Vue, CSS, SCSS, Gulp, GIT ... itd.. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 605 Pomógł: 96 Dołączył: 22.10.2004 Skąd: UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To co zaproponował krispak jest najlepsze, jednak jakbyś się upierał i chciałbyś jednak skorzystać z Twojego sposobu to zawsze możesz w pętli przecież te liczby dodawać na zasadzie:
Pzdr. -------------------- Najczęstsze błędy | Jak poprawnie zadać pytanie? | Serwer PHP - od czego zacząć?
SQL Injection | Hashowanie haseł | Jak działają sesje, przykłady ___ The world is yours ... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 16.06.2025 - 19:33 |