![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 452 Pomógł: 16 Dołączył: 25.05.2004 Skąd: Gorzów Wlkp. Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Czy ktoś byłby tak wyrozumiały aby objaśnić mi czym jest php triad ? jakie ma zastowania itd oraz podać parę przykładów jego zastosowania ? Chodzi mi raczej o ogólny rzut odrobiny światła w wyżej wymienionej tematyce. Z góry dziękuję za odpowiedź oraz pozdrawiam, fiszol Ten post edytował fiszol 8.08.2004, 19:55:24 -------------------- \o/
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 2 844 Pomógł: 20 Dołączył: 25.11.2003 Skąd: Olkusz ![]() |
Jest to pakiet zawierajacy
- apache - php - phpmyadmina - mysql Taka paczka ktora zawiera wszystkie skladniki potrzebne do postawienia servera ( podstawogo ). Poprostu program po zainstlaowaniu dziala i nietrzeb nic konfigurowac i sameu ustawiac. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 640 Pomógł: 28 Dołączył: 13.02.2003 Skąd: Międzyrzecz/Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dla poczatkujacego bardzo dobre...
Polski odpowiednik to: Krasnal (http://krasnal.tk) -------------------- PHP Developer
"Nadmiar wiedzy jest równie szkodliwy jak jej brak" Émile Zola |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 452 Pomógł: 16 Dołączył: 25.05.2004 Skąd: Gorzów Wlkp. Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzięki, ale chyba jeśli poroadziłem sobie z apache i resztą to nie będę sobie nim zawracał głowy.
pozdrawiam, fiszol -------------------- \o/
|
|
|
![]()
|
|
![]() Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 2 844 Pomógł: 20 Dołączył: 25.11.2003 Skąd: Olkusz ![]() |
Ja przenosze do Servery
php poczatkujacy -> Servery |
|
|
![]()
|
|
Jak dla mnie można to już wyrzucić
![]() pozdrawiam, fiszol -------------------- \o/
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 23 Pomógł: 0 Dołączył: 14.09.2004 Skąd: Radom Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
no dobrze a ja mam znow taki problem mam stronke na serwerze ktory nie obsluguje php a chcialbym zamiescic tam wlasne forum, forum mam gotowe tylko niemam teraz darmowego serwera z php, a ten krasnal to moze mi zastapic taki serwer z php czy do czego to jest?
![]() |
|
|
![]()
|
|
Administrator PHPedia.pl Grupa: Developerzy Postów: 1 102 Pomógł: 2 Dołączył: 14.09.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jeżeli masz zewnętrzne ip i najlepiej własną domene to może być to serwer na świat
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 05:03 |