![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 249 Pomógł: 8 Dołączył: 10.08.2011 Skąd: Bełchatów Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam. Zainstalowałem co dopiero windows 7 ultimate 64 bit na moim laptopie. Mam jednak kilka problemów, zacznijmy od najważniejszych
![]() 1. Gdy wkładam płytę do napędu - czyta ją tak jakby (kręci się), jednak nie pokazuję jej w moim komputerze. * Jednak cud, działa, po kilku minutach czekania się odtworzyło ![]() 2. To samo dzieję się z pendrivami. Świecą się, jest dźwięk podłączenia jednak komputer nie widzi. 3. Wbudowana kamerka w laptopie podczas używania skype (nie wiem czy tylko tam) jest do góry nogami. 4. Wbudowany mikrofon nie działa (sprawdzę jeszcze czy działa od słuchawek) * Od słuchawek nie czyta w ogóle mi całego sprzętu (są dwa wejścia mini jack) 5. Gdy przerzucam pliki z pulpitu do skrótu na pulpicie do innego dysku to mi ten plik kopiuję zamiast przenieść. 6. Bardzo dużo aktualizacji kończy się niepowodzeniem, jakieś 70% - jednak chyba za drugim razem zainstalowano kolejne, i pewnie zainstalują się wszystkie za którymś razem. Dziękuję za odpowiedzi. Pozdrawiam bin Ten post edytował binprogrammer 7.05.2012, 22:18:49 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 168 Pomógł: 126 Dołączył: 5.02.2010 Skąd: Świdnica Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
2) Sterowniki zainstalowane wszystkie ? Sprawdzałeś na innych portach USB ?
3) Tutaj trzeba to zmienić w ustawieniach sterownika 4) To samo co pkt 2 5) Przytrzymaj CTRL podczas przenoszenia |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 249 Pomógł: 8 Dołączył: 10.08.2011 Skąd: Bełchatów Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Dzięki z tym controlem, potem sprawdzę teraz idę spać, a i jeszcze jedno, wywala mi blue screeny, jakieś błędy po uruchomieniu i podczas instalowania teraz urzadzenia usb - pendrive to pokazuję się niepowodzenie - mam dwa pendrive i to samo.
I jakieś błędy (jakiś klucz dłuugi) Klasa niezarejestrowana albo klasa błędu niezarejestrowana Ten post edytował binprogrammer 7.05.2012, 23:47:04 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 168 Pomógł: 126 Dołączył: 5.02.2010 Skąd: Świdnica Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
http://forum.purepc.pl/Microsoft-Windows-f...tp-t315051.html o blue screenach poczytaj tutaj, możesz napisać na jakimś forum typowo komputerowym i dać im logi do sprawdzenia.
|
|
|
![]()
|
|
w sumie to ostatnio jak ainstalowałem windowsy to same błędy są, nie wiem o co chodzi, bo z innej płyty to nawet programy się niechciały instalować.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 12.05.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mi się cały czas zacina laptop. Czy to może być wina windowsa? Zaznaczam, ze zmieniałem go 2 razy.,..
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 395 Pomógł: 80 Dołączył: 24.08.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tak, może ale nie musi, cóż bardzo ogólna odpowiedź na bardzo ogólne pytanie
Ten post edytował toffiak 12.05.2012, 19:22:27 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 195 Pomógł: 109 Dołączył: 3.11.2011 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Cytat w sumie to ostatnio jak ainstalowałem windowsy to same błędy są, nie wiem o co chodzi, bo z innej płyty to nawet programy się niechciały instalować. Odpowiedzią może być zanieczyszczony cd/dvd-rw lub uszkodzony twardy dysk(bad sektory). |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 05:19 |