![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 173 Pomógł: 0 Dołączył: 13.06.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Najpierw przedstawię swój kod PHP. W razie, gdyby coś było nie jasne, to proszę o info, bo to tylko cześć kodu, więc niektóre dane mogą być podane poza obrębem podanego kodu.
Problem: Złe generowanie Nicków oraz Leveli na kolejnych page (2, 3, 4....) Opis: Mam sobie stronę z pewnymi danymi. Mając kilkanaście tysięcy rekordów w bazie, nie mogłem wszystkich wyświetlić na jednej stronie. Więc dodałem '&page=...'. Jeżeli chodzi o pozycję, to działa ona poprawnie... Czyli ID, oznaczone jako "#". Cyfry normalnie przechodzą mi na drugą page, czyli na jednej mam od 1-10, na drugiej 11-20 itd. Problem pojawią się przy nickach i levelach. A mianowicie Nicki i Levele powtarzają mi się na każdej page... Czyli mam 1 stronę, to mam pozycję 1-Warmix-5. Gdy przejdę do drugiej strony id normalnie się zmieni, ale nick i level już nie. Wynik: 11-Warmix-5. Już głowię się troszeczkę nad tym i nie mam zielonego pojęcia jak to zrobić, tak więc proszę o pomoc, albo chociaż wskazówki, bo sam nic już nie wymyślę... Ten post edytował Warmix 7.05.2012, 18:03:09 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
To co chcesz zrobić nazywa sie STRONICOWANIE. Poszukaj w necie i na forum bo masa tego jest, a to co ty tutaj pokazałeś ze stronicowaniem ma niewiele wspólnego.
-------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 173 Pomógł: 0 Dołączył: 13.06.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ok, dzięki. Teraz już sobie poradzę...
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 07:16 |