![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 333 Pomógł: 0 Dołączył: 4.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam
mam taki oto skrypt, który pokazuje dwie dane z księgi gości:
ale chcem żeby pokazywało tylko, np 30 pierwszych znaków każdego wpisu... Wie ktoś jak to zrobić ![]() pozdrawiam |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 405 Pomógł: 1 Dołączył: 19.09.2003 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To jest najprostszy sposób. Są jeszcze inne jak poszukasz dobrze na forum tto na pewno coś znajdziesz. -------------------- Rozwój cywilizacji informatycznej to wyścig między programistami, którzy wytwarzają coraz łatwiejsze
programy użytkowe dla idiotów, a światem produkującym coraz lepszych gatunkowo idiotów. Blog: Małolepszy.info |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 333 Pomógł: 0 Dołączył: 4.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
czyli powinno wyglądać to tak:
i niestety nie działa... ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 405 Pomógł: 1 Dołączył: 19.09.2003 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Co to znaczy nie działa? Wywala błąd? Nic nie wyświetla? Wyświetla całe wpisy?
-------------------- Rozwój cywilizacji informatycznej to wyścig między programistami, którzy wytwarzają coraz łatwiejsze
programy użytkowe dla idiotów, a światem produkującym coraz lepszych gatunkowo idiotów. Blog: Małolepszy.info |
|
|
![]()
|
|
Cytat(Jojo @ 2004-08-08 14:18:36) Co to znaczy nie działa? Wywala błąd? Nic nie wyświetla? Wyświetla całe wpisy? nic nie wyswietla, wykonuje kod strony do miejsca gdzie jest wstawiony ten skrypt... |
|
|
![]()
|
|
Przy kopiowaniu ominąłeś średnik (linia 10).
-------------------- Rozwój cywilizacji informatycznej to wyścig między programistami, którzy wytwarzają coraz łatwiejsze
|
|
![]()
|
|
Cytat(Jojo @ 2004-08-08 14:25:16) Przy kopiowaniu ominąłeś średnik (linia 10). o masaakra, jak ja mogłem tego niezauważyć ![]() pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 597 Pomógł: 30 Dołączył: 19.02.2003 Skąd: Tychy Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
włącz sobie by Ci wyświetlał błedy
![]() -------------------- Zapraszam na mój php blog, tworzenie stron.
|
|
|
![]()
|
|
Cytat(sf @ 2004-08-08 16:41:14) włącz sobie by Ci wyświetlał błedy ![]() niestety nie moge, poniewaz serwer ma udostepniany przez "sponsora" i nie mam dostepu do jego konfiguracji :/ pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 640 Pomógł: 28 Dołączył: 13.02.2003 Skąd: Międzyrzecz/Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- PHP Developer
"Nadmiar wiedzy jest równie szkodliwy jak jej brak" Émile Zola |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 31.07.2025 - 10:43 |