![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 44 Pomógł: 0 Dołączył: 7.12.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mam trzy tabele lekarz, user, wizyta
na stronie wyswietlam w formie tabeli wszystkie rekordy z tabeli lekarz do kazdej dolanczam linka "dodaj"
po kliknieciu do tabeli wizyta jest zapisywane id usera ktory kliknal oraz id lekarza obok ktorego zostal klikniety link "dodaj" do tabeli wizyta. Chcialbym teraz zeby na stronie byla dodatkowa kolumna i przy kazdym lekarzy wyswietlala sie liczba oznaczajaca ile razy na niego kliknieta mialem zamiar zrobic to w ten sposob zeby nie trzeba bylo do kazdego lekarza robic osobnej linijki kodu probowalem to zrobic w ten sposob
ale nie dziala nic wyswietla i nie pokazuja sie zadne bledy czy jest na to jakis cwany sposob? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 320 Pomógł: 29 Dołączył: 3.04.2010 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Włączenie wyświetlania błędów, wszystkich błędów, włącznie z E_STRICT.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 44 Pomógł: 0 Dołączył: 7.12.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam wlaczone wyswietlane bledow nic nie wytlumiam w ogole nie uzywam @ , dopisalem do funkcji zeby wyswietlalo slowo 'ile' obok cyfry ale dalej nie dziala wyswietla teraz tylko 'ile' bez zadnej cyfry
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 320 Pomógł: 29 Dołączył: 3.04.2010 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Teraz dziala w ten sposob ze jak wyswietlam strone to przy kazdym lekarzu pokazuja sie zera po kliknieciu dodaj obok lekarza przy kazdym lekarzu wyswietla sie ta sama liczba odnoszaca sie do lekarza ktorego kliknalem.
dla przykladu zrobilem tabele na wzor mojej sample naciskam 1600
i to dziala teraz kod jaki uzywam do wyswietlania wynikow
zalozmy teraz ze w Stefana klikly juz 3 osoby a w Bogdana i Michala jeszcze zadna wiec jak naciskam "1600" obok dodaje sie rekord i pojawia sie kolo wszystkich lekarzy cyfra 4 czyli wynik ktory powinien pojawic sie tylko obok Stefana. Czy ktos jest w stanie doradzic jak to zrobic poprawnie? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 09:58 |